Facebook Pixel Sportdog.gr | Ταξιδεύουν μαζί στον τελικό οπαδοί ΠΑΟΚ και ΑΕΚ; Σπουδαία πρωτοβουλία από πρώην άσο της Ένωσης!
| 2018-04-26 19:12:00

Ταξιδεύουν μαζί στον τελικό οπαδοί ΠΑΟΚ και ΑΕΚ; Σπουδαία πρωτοβουλία από πρώην άσο της Ένωσης!

Sportdog Team
Ταξιδεύουν μαζί στον τελικό οπαδοί ΠΑΟΚ και ΑΕΚ; Σπουδαία πρωτοβουλία από πρώην άσο της Ένωσης!

Λέτε να το δούμε κι αυτό;

Μια σπουδαία πρωτοβουλία, κόντρα στα σημεία των καιρών, πήρε ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Παντελής Καπετάνος.

Όπως αποκαλύπτει το Sport24.gr, ο 35χρονος επιθετικός μαζί με 25 οπαδούς της ΑΕΚ και άλλους τόσους του ΠΑΟΚ, από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πτολεμαΐδα, συμφώνησαν να ταξιδέψουν με το ίδιο πούλμαν στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων στις 12 Μαΐου!

Μάλιστα απέστειλαν mail στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με την οποία ενημέρωσαν για την πρωτοβουλία τους και ρώτησαν πόσο εφικτό είναι να υλοποιηθεί.

Διαβάστε την επιστολή τους:

Ο Παντελής Καπετάνος μίλησε στο Sport24.gr για την πρωτοβουλία του, τονίζοντας ότι η ΕΠΟ βλέπει με θετικό μάτι το όλο εγχείρημα.

"Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε μια κρίσιμη καμπή. Όλα κρέμονται σε μια κλωστή. Ελπίζουμε αυτή η κίνηση να αγκαλιαστεί και να υλοποιηθεί, όσο δύσκολο και αν είναι. Το συζήτησα με την ΕΠΟ, η οποία βλέπει με θετικό μάτι την προσπάθεια που κάνουμε.

Με ενημέρωσαν ότι θα είναι ένα από τα θέματα που θα εξεταστούν στην επόμενη συνεδρίαση. Δεν ζητάμε φυσικά προσκλήσεις. Θα πληρώσουμε όλοι μας το εισιτήριο που προβλέπεται και ελπίζουμε να καθίσουμε μαζί, δίπλα - δίπλα. Φίλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ μαζί. Μαζί είναι καλύτερα, όπως επισημαίνεται στην επιστολή μας",  υποστήριξε ο διεθνής φορ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags