Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαμένος ο Βράνιες με τη φιέστα: «Περήφανος για τον τίτλο – τιμωρήθηκαν οι αντίπαλοι»
| 2018-04-26 23:22:00

Τρελαμένος ο Βράνιες με τη φιέστα: «Περήφανος για τον τίτλο – τιμωρήθηκαν οι αντίπαλοι»

Sportdog Team
Τρελαμένος ο Βράνιες με τη φιέστα: «Περήφανος για τον τίτλο – τιμωρήθηκαν οι αντίπαλοι»

Τι δήλωσε ο Βόσνιος σε μέσο της πατρίδας του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ;

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βράνιες στην «Dnevni Avaz»:

Για όσα έγιναν στο ματς με τον Λεβαδειακό: «Ήταν τρομερά. Το ταμπεραμέντο των οπαδών μας είναι πολύ γνωστό, οπότε δεν χρειάζεται να πω πολλά, όμως ήταν μια νύχτα για να τη θυμάσαι για πολύ καιρό. Το παιχνίδι ήταν καταπληκτικό, γιατί στις εξέδρες ήταν περισσότερος κόσμος και από τον Νοέμβριο, όταν είχε έρθει η Μίλαν. Απλά περίμεναν τη νίκη και έγινε η... έκρηξη. Μετά το παιχνίδι ήταν μια τρέλα, πανηγυρίσαμε μαζί με τον κόσμο που έκανε μια φιέστα πρωταθλήματος».

Για το γεγονός ότι είναι το πρώτο του πρωτάθλημα: «Το συναίσθημα είναι απίστευτο. Η αλήθεια είναι ότι η σεζόν κύλησε ασυνήθιστα και οι αντίπαλοί μας τιμωρήθηκαν για σοβαρά περιστατικά, όμως και πάλι δεν ήταν εύκολο. Αλλά αξίζαμε να πάρουμε τον τίτλο. Είμαι περήφανος για αυτόν τον τίτλο, γιατί ήμουν κομμάτι αυτής της προσπάθειας».

Για το ενδιαφέρον της «Άντερλεχτ και αν θα μείνει στην ΑΕΚ: «Τώρα έχουμε μπροστά μας τον τελικό του κυπέλλου για να πάρουμε το νταμπλ και μετά θα δούμε. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω γι' αυτό. Η αλήθεια είναι ότι θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να παλέψουμε για τους ομίλους. Αν θα μείνω ή όχι είναι δύσκολο να το πω. Τώρα το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε αυτόν τον τίτλο και μετά θα δούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags