Facebook Pixel Sportdog.gr | Κλασικός Σιμεόνε για τους παίκτες του: «Πρέπει να έχεις αρχ@#$ για να αμύνεσαι έτσι για 80 λεπτά»
| 2018-04-27 15:50:00

Κλασικός Σιμεόνε για τους παίκτες του: «Πρέπει να έχεις αρχ@#$ για να αμύνεσαι έτσι για 80 λεπτά»

Sportdog Team
Κλασικός Σιμεόνε για τους παίκτες του: «Πρέπει να έχεις αρχ@#$ για να αμύνεσαι έτσι για 80 λεπτά»

Φυσικά και δεν μας κάνει εντύπωση αυτή η δήλωση από τον Ντιέγκο Σιμεόνε...

Τους παίκτες του αποθέωσε ο "Τσόλο" μετά την ισοπαλία (1-1) που κατάφεραν να αποσπάσουν από την Άρσεναλ στο "Έμιρεϊτς", παρότι η Ατλέτικο αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 10'.

"Ειλικρινά στα πρώτα 90 λεπτά, ένιωσα απίστευτα συναισθήματα. Αυτά τα παιδιά είναι ήρωες. Το να αντέξεις, όπως άντεξαν 80 λεπτά, είναι τρομερό. Μακάρι ο κόσμος να εκραγεί στο "Wanda Metropolitano". Πρέπει να υπάρχει θετική ενέργεια γι' αυτά τα παιδιά. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να αμύνεσαι;

Το ποδόσφαιρο είναι για να παίζεις, αυτό είναι το πιο όμορφο. Πρέπει να έχει αρχ@#$ για να αμύνεσαι έτσι για 80 λεπτά. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας για 90 λεπτά. Μου σηκώνεται η τρίχα με το τι μπορεί να γίνει την επόμενη Πέμπτη", ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του αναφέρθηκε στις αποφάσεις του διαιτητή, αλλά και για την αποβολή του Βρσάλκο: «Έχω σεβασμό για τους διαιτητές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλοι κάνουν λάθη. Οι αποφάσεις είναι σημαντικές. Κατάλαβε ο,τι κατάλαβε, εμείς έπρεπε να επιβιώσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags