Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρέμει» ο Μαρτίνς για τον πάγκο - Σούπερ προπονητής που «έπαιξε» ο Ολυμπιακός για Ελλάδα!
| 2018-04-28 21:38:00

«Τρέμει» ο Μαρτίνς για τον πάγκο - Σούπερ προπονητής που «έπαιξε» ο Ολυμπιακός για Ελλάδα!

Sportdog Team
«Τρέμει» ο Μαρτίνς για τον πάγκο - Σούπερ προπονητής που «έπαιξε» ο Ολυμπιακός για Ελλάδα!

Ποιος πάει για το μεγάλο κόλπο; Παρασκήνιο στο Sportdog.

Ο Ολυμπιακός θα πορευθεί στην ερχόμενη σεζόν με Πορτογάλο προπονητή, τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο δεν είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που στράφηκε στην χώρα της Ιβηρικής, αφού δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι το ίδιο κάνει και ο Άρης.

Για την ακρίβεια, γράφεται ότι τα φαβορί για τον πάγκο των Θεσσαλονικιών είναι δύο Πορτογάλοι, ο Μιγκέλ Καρντόσο και ο Ζοζέ Κουσέιρο.

Για τον πρώτο, πάντως, υπάρχουν παράγοντες που καθιστούν την περίπτωσή του πολύ δύσκολη για τον Άρη, αλλά και παρασκήνιο, που αφορά τον… Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα, ο Καρντόσο θεωρείται το επόμενο μεγάλο όνομα των πάγκων Πορτογαλίας, καθώς είναι μόλις 45 ετών και έχει επιδείξει εξαιρετικό έργο στη Ρίο Άβε, η οποία φέτος βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος ούσα πίσω μόνο από τις πιο ισχυρές ομάδες της χώρας (Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ και Μπράγκα).

Γράφεται ότι ο Καρντόσο παίζει έντονα για τον πάγκο της Σπόρτινγκ σε περίπτωση που ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της ομάδας της Λισσαβόνας κάνει πράξη την πρόσφατη υπόσχεσή του και προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές για την επόμενη σεζόν. Συνεπώς, καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για προπονητή από το «πάνω ράφι», ο οποίος κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να αναλάβει μια νεοφώτιστη ομάδα στην Ελλάδα, όπως ο Άρης.

Για τον Καρντόσο μάλιστα είχε «ψαχτεί», πριν την πρόσληψη του Πέδρο Μαρτίνς, και ο Ολυμπιακός. Όπως σας γράφαμε και τότε, οι Ερυθρόλευκοι προσανατολίζονταν να επαναφέρουν το «πορτογαλικό μοντέλο» για τη νέα σεζόν και εξέτασαν διάφορες περιπτώσεις τεχνικών. Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν και ο 45χρονος τεχνικός, ο οποίος όμως απορρίφθηκε εξαιτίας του μικρού προπονητικού του παρελθόντος, που γέννησε αμφιβολίες για το αν διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις και την πίεση του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags