Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβα» με Μήτρογλου τώρα που άρχισε τα «όργια»; - Φήμες για μεταγραφάρα, πού θα πάει
| 2018-04-28 20:54:00

«Βόμβα» με Μήτρογλου τώρα που άρχισε τα «όργια»; - Φήμες για μεταγραφάρα, πού θα πάει

Sportdog Team
«Βόμβα» με Μήτρογλου τώρα που άρχισε τα «όργια»; - Φήμες για μεταγραφάρα, πού θα πάει

Η αλήθεια για το μέλλον του Έλληνα φορ μόνο στο sportdog.gr.

Ο Κώστας Μήτρογλου, μετά το νωθρό ξεκίνημα και την αμφισβήτηση από κόσμο-Τύπο και κάποιους παράγοντες της Μαρσέιγ, το τελευταίο διάστημα έχει φορμαριστεί, δείχνει να έχει προσαρμοστεί απόλυτα στη Γαλλία και πλέον θυμίζει τον παλιό καλό… Μητρογκόλ.

Ο Έλληνας άσος αποτελεί πλέον βασικό στέλεχος της Μαρσέιγ και δεν είναι υπερβολή, αν πούμε ότι μετά από κάθε του εμφάνιση αποθεώνεται από το σύνολο του Τύπου και τους οπαδούς της ομάδας. Προφανώς λόγω του… limit up της καριέρας του, προέκυψαν και πάλι μεταγραφικά σενάρια, τα οποία θέλουν τον μάνατζέρ του να τον «σπρώχνει» ενόψει καλοκαιριού προς την Ιταλία.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ, για την ώρα δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο και φαντάζει μάλιστα και εξαιρετικά δύσκολο να προκύψει κάτι «χειροπιαστό» το καλοκαίρι, καθώς για μία νέα μεταγραφή του Μήτρογλου, θα πρέπει να συμφωνήσουν τρία μέρη: Ο παίκτης, η Μαρσέιγ και η Μπενφίκα.

Η πορτογαλική ομάδα διατηρεί μέρος των εμπορικών δικαιωμάτων του Έλληνα διεθνή, ενώ έχει να λάβει και ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό την επόμενη διετία. Συγκεκριμένα, η συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού προέβλεπε η Μπενφίκα να βάλει άμεσα 15 εκατ. ευρώ στα ταμεία της και τα επόμενα δύο χρόνια, εφόσον δεν δεχθεί πρόταση από άλλη ομάδα, άλλα 12.5 εκατ. ευρώ, ανεβάζοντας το κόστος της μεταγραφής στα 27.5 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά τη Μαρσέιγ, προφανώς και δεν υπάρχει πλέον καμία σκέψη να δώσουν έναν από τους καλύτερους τους παίκτες, ο οποίος δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι να ανεβάζει απόδοση. Στη Μασσαλία είναι ενθουσιασμένοι με τον 30χρονο άσο, ο οποίος επίσης περνάει καλά και δεν θα τον… χαλούσε να εξαντλήσει το 4ετές συμβόλαιό του.

Άλλωστε, τα λεφτά που παίρνει είναι πολύ καλά, δύσκολα θα τα βρει αλλού (εκτός Κίνας που δεν ήθελε να πάει το περασμένο καλοκαίρι) και φυσικά θα «βελτιωθούν» προσεχώς. Θυμίζουμε πως ο Μήτρογλου έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με αποδοχές 10.6 εκατ. ευρώ, αλλά κλιμακωτά (2.5 - 2.6 – 2.7 και 2.8).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags