Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο: Μόνο δύο παίκτες «τόλμησαν» να πάνε στην «7» - Ποιοι γλίτωσαν το «κράξιμο»!
| 2018-04-29 21:35:00

Απίστευτο: Μόνο δύο παίκτες «τόλμησαν» να πάνε στην «7» - Ποιοι γλίτωσαν το «κράξιμο»!

Sportdog Team
Απίστευτο: Μόνο δύο παίκτες «τόλμησαν» να πάνε στην «7» - Ποιοι γλίτωσαν το «κράξιμο»!

Ο Ολυμπιακός... σάρωσε τον Παναιτωλικό αλλά δεν απέφυγε το κράξιμο!

Ζόρικη η φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό, καθώς μετά από πολλά χρόνια η ομάδα έμεινε μακριά τόσο από το πρωτάθλημα όσο και από το Κύπελλο.

Τι έχει φταίξει για αυτή την εξέλιξη το έχουμε γράψει και αναλύσει πολλές φορές, εδώ στο sportdog.gr, και θα το κάνουμε ξανά και ξανά μέσα στο επόμενο διάστημα.

Γιατί είναι γεγονός ότι οι Πειραιώτες κυριάρχησαν απόλυτα τα προηγούμενα χρόνια εντός των συνόρων και οι οπαδοί τους έχουν καλομάθει στο να κερδίζει η ομάδα τους το πρωτάθλημα.

Με αποτέλεσμα σήμερα, μετά και από τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, να ακουστεί από τη Θύρα 7 (παρότι η ομάδα εκείνη την ώρα κέρδιζε με 4-0), το σύνθημα "Εεε, οοο αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό, βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω". Μάλιστα, αμέσως μετά ακούστηκε από τα χείλη τους ο ύμνος του συλλόγου!

Μπροστά από την Θύρα 7 σηκώθηκε πανό το οποίο έγραφε: «Παίκτες ανάξιοι για τον Ολυμπιακό, λάθος που σας φέραμε να παίξετε εδώ. Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό. Παίκτες είστε για κλωτσιές, ειστε εδώ για διακοπές».

Μόνο που στην περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς ήταν διαφορετικά σήμερα! Ο Βέλγος άσος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, βρέθηκε μέσα στις φάσεις για τον Ολυμπιακό και μπορεί να μην σκόραρε αλλά έβγαλε δύο ασίστ στα δύο πρώτα γκολ των Πειραιωτών.

Για αυτό και αναγνώριστηκε η παρουσία του από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που λίγη ώρα πριν είχαν ζητήσει από τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες και να φύγουν από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να τον χειροκροτήσουν όταν έγινε αλλαγή.

To ίδιο συνέβη και μετά τη λήξη του ματς, όταν ο Βέλγος άσος παρέα με τον Ανσαριφάρντ (ο οποίος είχε επίσης εξαιρετική παρουσία και πέτυχε δύο γκολ) πήγαν μπροστά στη Θύρα 7, χειροκρότησαν τους οπαδούς και χειροκροτήθηκαν από εκείνους...

Αναγνώριση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά μόνο για αυτούς τους δύο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags