Facebook Pixel Sportdog.gr | Εντυπωσίασε ο Μαυροπάνος κόντρα στη Γιουνάιτεντ - Εγκώμια από Βενγκέρ! (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2018-04-29 23:03:00

Εντυπωσίασε ο Μαυροπάνος κόντρα στη Γιουνάιτεντ - Εγκώμια από Βενγκέρ! (BINTEO)

Sportdog Team
Εντυπωσίασε ο Μαυροπάνος κόντρα στη Γιουνάιτεντ - Εγκώμια από Βενγκέρ! (BINTEO)

Τρέλανε κόσμο ο Έλληνας άσος της Άρσεναλ!

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έζησε απόψε τη μεγαλύτερη βραδιά της καριέρας του, καθώς έκανε το ντεμπούτο του με την Άρσεναλ. Όχι όμως σε ένα… τυχαίο ματς, αλλά στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Old Trafford», το οποίο παρακολούθησε όλος ο πλανήτης!

Μάλιστα, ο νεαρός στόπερ ήταν εξαιρετικός. Μπορεί η ομάδα του να ηττήθηκε με 2-1, ωστόσο ο Μαυροπάνος εκμεταλλεύτηκε πλήρως την ευκαιρία που του έδωσε ο Αρσέν Βενγκέρ.  

Δεν ευθύνεται σε κανένα από τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και τράβηξε τα βλέμματα με τη μεστή του εμφάνιση. Ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός και πειθαρχημένος κρατώντας την θέση του, ενώ δεν υπέπεσε σε λάθη, αφού δεν πήρε περιττά ρίσκα.

Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι ο Μαυροπάνος αποτέλεσε τον κορυφαίο παίκτη της Άρσεναλ και ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του με την παρουσία του σε ένα τόσο σπουδαίο ματς.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Αρσέν Βενγκέρ έπλεξε το εγκώμιο του νεαρού αμυντικού αποθεώνοντάς τον μετά το παιχνίδι!

«Ο Μαυροπάνος στις προπονήσεις δείχνει εξαιρετική ποιότητα. Μπορεί να το δείξει αυτό στα μεγάλα ματς; Ποτέ δεν ξέρεις. Νομίζω όμως ότι σήμερα το έκανε. Εξέπληξε τους πάντες με την ποιότητα του σήμερα», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός, με τον Μαυροπάνο να δείχνει ικανός για μεγάλα πράγματα στο μέλλον!

Δείτε τα highlights:

 

Манчестер Юнайтед - Арсенал. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags