Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κόλαση» ξαφνικά στην ΑΕΚ - «Τρελάθηκαν» με Κέρκυρα και... ΠΑΟΚ - Τρόμος για τον τελικό
| 2018-04-30 13:20:00

«Κόλαση» ξαφνικά στην ΑΕΚ - «Τρελάθηκαν» με Κέρκυρα και... ΠΑΟΚ - Τρόμος για τον τελικό

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Κόλαση» ξαφνικά στην ΑΕΚ - «Τρελάθηκαν» με Κέρκυρα και... ΠΑΟΚ - Τρόμος για τον τελικό

«Βράζει» η διοίκηση, έρχονται και «γκάζια». Ποιους παίρνει η μπάλα;

Μπορεί στην ΑΕΚ να θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους, μετά την απρόσμενη η αλήθεια είναι ισοπαλία από την Κέρκυρα, ωστόσο στην πραγματικότητα υπάρχει από χθες μεγάλος εκνευρισμός στις τάξεις του συλλόγου.
 
Για την ακρίβεια, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο «βράζουν» για την εικόνα που είχε η ομάδα στο νησί των Φαιάκων και, μάλιστα, υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης ήταν έξαλλοι με το 0-0 κόντρα σε μία ομάδα που χθες γνώρισε και τυπικά τον υποβιβασμό της στη Football League.
 
Στην ΑΕΚ από τη μία ήταν «τρελαμένοι» για το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες παρουσιάστηκαν ράθυμοι στον αγωνιστικό χώρο και έδειχναν να μην τα δίνουν όλα για τη νίκη, από τη στιγμή βεβαίως που η Ένωση ανακηρύχθηκε και επίσημα πρωταθλήτρια, ενώ από την άλλη δεν πίστευαν πως μια ομάδα που στην ουσία έβλεπε ότι δεν είχε καμία τύχη για να σωθεί (την ίδια ώρα που η Λαμία κέρδιζε), τα έδινε όλα στο γήπεδο και έπαιζε… τελικό Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Μάλιστα, σχετικά με το τελευταίο ακούστηκαν χθες από την ΑΕΚ και σχετικές «μπηχτές» για την απόδοση της Κέρκυρας και για ποιο λόγο μπορεί οι παίκτες της να έβγαζαν τέτοιο ζήλο, ενώ παράλληλα δόθηκε ξανά το δικαίωμα της αμφισβήτησης από τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος, μετά την εμφατική νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και την «λευκή» ισοπαλία της Ένωσης στην Κέρκυρα, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει ξανά για την «καλύτερη ομάδα εντός αγωνιστικών χώρων».
 
Παρόλα αυτά, στην ΑΕΚ χθες δεν έγιναν κάποιες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές, αν και στελέχη του συλλόγου ήταν σκασμένα για την γκέλα. Από την άλλη, όμως, δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί προσεχώς, καθώς στην Ένωση φοβούνται σημάδια… χαλάρωσης ενόψει του τελικού του Κυπέλλου, έναν τίτλο που θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν κόντρα στον ΠΑΟΚ, για να δώσουν και μια ηχηρή απάντηση στους ισχυρισμούς της άλλης πλευράς.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags