Facebook Pixel Sportdog.gr | ΕΠΙΚΗ ανακοίνωση Πανόπουλου για τον… Βig Billy, την χαλάουα και το Survivor!
| 2018-04-30 18:05:00

ΕΠΙΚΗ ανακοίνωση Πανόπουλου για τον… Βig Billy, την χαλάουα και το Survivor!

Sportdog Team
ΕΠΙΚΗ ανακοίνωση Πανόπουλου για τον… Βig Billy, την χαλάουα και το Survivor!

Μυθικές ατάκες για όσα ειπώθηκαν στην Αθλητική Κυριακή.

Με ειρωνικό τρόπο απάντησε η Ξάνθη στον σχολιασμό του Περικλή Βασιλάκη για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΛ.

Ιδού:

To the attention of the famous telepersona Perikleous Vasilakis:

Ο παγκοσμίως πλέον γνωστός τηλεκριτικός αγώνων ποδοσφαίρου, κατά μαρτυρία του, διότι τον παρακολουθούν στην Ευρώπη, στην Αμερική, στην Καραϊβική, στην Ουγκάντα και αλλού, αποφάσισε:

Ότι το φάουλ, το μαρκάρισμα από πίσω, του ποδοσφαιριστή της Λάρισας σε βάρος του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης δεν ήταν φάουλ, αλλά ο ποδοσφαιριστής της Λάρισας προσπάθησε να κάνει στον ποδοσφαιριστή της Ξάνθης, χαλάουα στο πόδι!

Όσο αφορά την 2η κίτρινη κάρτα του ποδοσφαιριστή της Λάρισας, ο κύριος Βασιλάκης είπε ότι θα δούμε τι γράφει στο Φύλλο Αγώνα, τι είπε ο παίκτης της ΑΕΛ.
Ίσως να είπε στον διαιτητή, να βγούνε για… καφέ και ο διαιτητής να το παρεξήγησε!

Ο super-ουάου παγκοσμίως πλέον γνωστός τηλεκριτικός κύριος Βασιλάκης, όταν πρόκειται για παιχνίδι μεγάλων ομάδων είναι «και με τον παππά και με τον ζευγά» για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

By the way κ. Βασιλάκη, δώσε χαιρετίσματα και…

ΥΓ: Από 3-5% τηλεθέασης του καναλιού όταν βγαίνει ο Βig Billy, που τον ακούν και τον βλέπουν worldwide, η τηλεθέαση ξεπερνά και το Survivor των παλαιών εποχών (65+%).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags