Facebook Pixel Sportdog.gr | Άνω-κάτω τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, έβραζαν οι παίκτες – Φεύγει βασικός, το «είπε» στη διοίκηση
| 2018-04-30 23:12:00

Άνω-κάτω τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, έβραζαν οι παίκτες – Φεύγει βασικός, το «είπε» στη διοίκηση

του Παναγιώτη Νικολάου
Άνω-κάτω τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, έβραζαν οι παίκτες – Φεύγει βασικός, το «είπε» στη διοίκηση

Με ποιον και γιατί τρελάθηκαν; Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportdog.gr.

Εντύπωση προκάλεσαν εντός και εκτός Ολυμπιακού οι αποδοκιμασίες και τα πανό κατά των παικτών που εμφανίστηκαν στις εξέδρες του Γ. Καραϊσκάκης κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα νικούσε με 4-0.

Το θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, συζητήθηκε και εντός αποδυτηρίων, με τους περισσότερους παίκτες να είναι ξαφνιασμένοι, αλλά και έξαλλοι, καθώς θεωρούν πως αδίκως στοχοποιήθηκαν και ότι τα… ακούν τώρα για δύο-τρεις συμπαίκτες τους!

Στις συζητήσεις τους οι παίκτες έλεγαν πως είναι τα εύκολα θύματα για την φετινή πορεία του Ολυμπιακού και τόνιζαν με νόημα, πως οι ίδιοι ήταν που στο φινάλε του πρώτου γύρου είχαν στην κορυφή της βαθμολογίας την ομάδα.

Γενικά πάντως, υπήρχε εκνευρισμός από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι χαρακτήρισαν άδικο το όλο σκηνικό που υπήρξε στο ματς με τον Παναιτωλικό και μάλιστα σχολίαζαν αρνητικά τόσο τη διάρκεια όσο και την ένταση των αποδοκιμασιών.

Σκάει πώληση-έκπληξη με πολλά λεφτά!

Σαρωτικές θα είναι οι αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι, καθώς εκτός από τους παίκτες που δεν ικανοποίησαν και θα αποχωρήσουν, αναμένεται να υπάρξουν και πωλήσεις παικτών, ακόμα και κάποιων που θεωρούνται βασικών.

Στην συγκεκριμένη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο μάνατζερ του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, έχει ήδη ενημερώσει τους Πειραιώτες πως έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, η οποία είναι πολύ πιθανό να προέρχεται από τη Γερμανία και μάλιστα με πολύ καλά λεφτά.

Παρόλα αυτά, από τον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να βιαστούν με την περίπτωση του Ιρανού, καθώς θέλουν να περιμένουν και το Μουντιάλ, αφού κάποιες καλές εμφανίσεις του στα γήπεδα της Ρωσίας, σίγουρα θα ανεβάσουν κι άλλο την τιμή του.

Επίσης, όσον αφορά το μέλλον του Ανσαριφάρντ στο Λιμάνι, αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από τις αποφάσεις του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ήδη έχει ζητήσει βασικό επιθετικό ενόψει της επόμενης σεζόν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags