Facebook Pixel Sportdog.gr | Βρήκε αντι-Μιραλάς στην Ελλάδα ο Μαρτίνς - Ενθουσιασμένος ο Πορτογάλος - Έχει τσαγανό
| 2018-05-01 08:35:00

Βρήκε αντι-Μιραλάς στην Ελλάδα ο Μαρτίνς - Ενθουσιασμένος ο Πορτογάλος - Έχει τσαγανό

του Παναγιώτη Νικολάου
Βρήκε αντι-Μιραλάς στην Ελλάδα ο Μαρτίνς - Ενθουσιασμένος ο Πορτογάλος - Έχει τσαγανό

Το μπλοκάκι του νέου προπονητή έχει πολύ ψηλά το όνομά του!

Μπορεί στο ματς με τον Παναιτωλικό να εμφάνισαν αρκετά καλά στοιχεία οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού και ιδίως οι νεαροί της πειραϊκής ομάδας, όμως ένας αντίπαλος ήταν που έκανε το ματς της... ζωής του και «φούντωσε» πάλι σενάρια, σκέψεις και συζητήσεις! Καθώς μόνον απαρατήρητη δεν πέρασε στο Λιμάνι η εμφάνιση του αριστερού εξτρέμ του Παναιτωλικού, Φάρλεϊ Ρόσα, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και κάνοντας άνω-κάτω την άμυνα του Ολυμπιακού φαίνεται πως έβαλε σε νέα διάσταση το «φλερτ» του με την πλευρά των Ερυθρολεύκων!

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος ήταν απλά εντυπωσιακός στο ματς του Φαλήρου και σίγουρα αδικείται από το γεγονός ότι δεν σκόραρε, καθώς ήταν μέσα σχεδόν σε κάθε ευκαιρία που δημιούργησε η ομάδα του. Και δεν ήταν καθόλου λίγες!

Ωστόσο, η ομάδα του Αγρινίου και προσωπικά ο Ρόσα... έπεσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Χουτεσιώτη, ο οποίος «κατέβασε ρολά» και μετέτρεψε ένα ντέρμπι για τον Ολυμπιακό σε... περίπατο. Το σίγουρο είναι ότι ο Ρόσα κέρδισε με την εμφάνισή του πολλούς πόντους στην εκτίμηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ενώ στα υπέρ του συγκαταλέγεται σίγουρα το γεγονός ότι μένει άμεσα ελεύθερος από τους Αγρινιώτες, όπως επίσης και το ότι είναι κάτοχος κοινοτικού (πορτογαλικού) διαβατηρίου.

Όπως λέγεται, ο Πέδρο Μαρτίνς πρόσθεσε άμεσα στο μπλοκάκι του το όνομα του μακράν καλύτερου παίκτη του φετινού Παναιτωλικού, καθώς ο Βραζιλιάνος επιβεβαίωσε (και) μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» όλους εκείνους από τον Πειραιά, που τον είχαν προσθέσει στη μεταγραφική τους λίστα εδώ και καιρό... 

Ο Ρόσα, ο οποίος έχει μακράν τις περισσότερες τελικές προσπάθειες στο φετινό πρωτάθλημα για τον Παναιτωλικό (σχεδόν το 20% της ομάδας του) και είναι 2ος σκόρερ του με 6 γκολ, απείλησε την εστία του Χουτεσιώτη συνολικά 6 φορές, εκ των οποίων τις 4 εκτός περιοχής με εξαιρετικά σουτ.

Εδειξε έτσι ότι έχει... τσαγανό και πίστη στον εαυτό του και τις δυνατότητές του και γι’ αυτό δεν δίστασε πολλές φορές να τα βάλει με όλη την άμυνα του Ολυμπιακού!

Ηταν παντού μεσοεπιθετικά για την ομάδα του και η ερυθρόλευκη άμυνα δεν μπόρεσε να τον περιορίσει, με συνέπεια να κλέψει αληθινά τις εντυπώσεις. Κατά συνέπεια, οι Πειραιώτες που έχουν ασχοληθεί ήδη με την περίπτωσή, είναι πιθανό να επανέλθουν ακόμα πιο δυναμικά στη συγκεκριμένη υπόθεση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags