Facebook Pixel Sportdog.gr | Σεισμός μεγατόνων στην Ευρώπη για Σωκράτη - Όλα τα μεγαθήρια για πάρτη του, πού θα πάει
| 2018-05-01 15:00:00

Σεισμός μεγατόνων στην Ευρώπη για Σωκράτη - Όλα τα μεγαθήρια για πάρτη του, πού θα πάει

Sportdog Team
Σεισμός μεγατόνων στην Ευρώπη για Σωκράτη - Όλα τα μεγαθήρια για πάρτη του, πού θα πάει

Koρυφαίες ομάδες σε Αγγλία και Ιταλία τον περιμένουν πώς και πώς.

Ένα από τα πιο hot ονόματα Ελλήνων ποδοσφαιριστών αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και όπως είναι λογικό έχει πολλές ομάδες να... σφάζονται για πάρτη του.

Το τελευταίο δημοσίευμα (Bild) που αφορά στον Έλληνα αμυντικό έχει να κάνει με την Άρσεναλ και το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο "Έμιρεϊτς" ο 29χρονος ποδοσφαιριστής. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Όπως έχει ειπωθεί και στο παρελθόν, ο Σωκράτης έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από την Ντόρτμουντ, όμως τα λεφτά που του δίνει η γερμανική ομάδα δεν τον έχουν ικανοποιήσει, γι' αυτό και έχει βγει στο "σφυρί".

Φυσικά, η είδηση πως ο Παπασταθόπουλος είναι προς πώληση έχει προκαλέσει κινητοποίηση σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, όμως από την Πρέμιερ Λιγκ, η μοναδική που δείχνει να ενδιαφέρεται είναι όντως η Άρσεναλ, που ψάχνει ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Περ Μερτεζάκερ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, αναλαμβάνοντας πόστο στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο υπεύθυνος μεταγραφών της Μπορούσια, Σβεν Μίσλινταντ έχει σοβαρό σύνδεσμο με τους Κανονιέρηδες, όμως δεν φαίνεται να είναι αρκετός για το deal με τον Σωκράτη, ενώ μοιάζει αρκετά δύσκολο, αν η Άρσεναλ προχωρήσει σε πρόταση, να φτάσει την προσφορά που έχουν κάνει οι Βεστφαλοί στον ποδοσφαιριστή.

Πάντως, εκτός της Άρσεναλ, ο Σωκράτης φαίνεται πως έχει "καβάτζα" και άλλους σπουδαίους συλλόγους, όπως η Μίλαν, που όμως μοιάζει δύσκολο να πληρώσει για να τον πάρει στο Μιλάνο.

Ενδιαφέρον είχε εκφραστεί και από πλευράς Γιουβέντους, παρόλα αυτά κι εκεί η κατάσταση είναι μετέωρη, καθώς ακόμα δεν γνωρίζουν αν θα κάνουν γενικό make over το καλοκαίρι, ενώ και ο Σωκράτης δεν είναι το στυλ του παίκτη που αναζητούν συνήθως οι "μπιανκονέρι" (λεφτά, ηλικία, αξία κ.λπ).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags