Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΟΚ με ζωντανό θρύλο του Παναθηναϊκού - «Δίνω μάχη με τον καρκίνο»!
| 2018-05-02 12:13:00

ΣΟΚ με ζωντανό θρύλο του Παναθηναϊκού - «Δίνω μάχη με τον καρκίνο»!

Sportdog Team
ΣΟΚ με ζωντανό θρύλο του Παναθηναϊκού - «Δίνω μάχη με τον καρκίνο»!

Aναπάντεχη και στενάχωρη είδηση για τον παλαίμαχο άσο.

Συγκλονίζει η συνέντευξη που έδωσε ο Ρενέ Χένρικσεν στον Τύπο της Δανίας, όπου αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Όπως αποκαλύπτει ο παλαίμαχος αμυντικός του Παναθηναϊκού, διαγνώστηκε με καρκίνο στον μυελό των οστών νωρίτερα αυτό το έτος, γνωστή και ως μυελωμάτωση. Πρόκειται για περίπτωση που δεν μπορεί να θεραπευτεί, παρά μόνο να κάνει θεραπείες ώστε να μην χειροτερέψει την κατάστασή του. 

«Νόμιζα πως είχαν τελειώσει τα παιχνίδια της ζωής μου στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα το αντιμετωπίζω αυτό ως τον αγώνα της ζωής μου», δηλώνει ο Ρενέ Χένρικσεν στην «Ekstra Bladet». 

Ο Δανός, που άφησε το στίγμα του στον Παναθηναϊκό, κάνει ήδη χημειοθεραπείες και τον Αύγουστο θα ολοκληρώσει μία θεραπεία με βλαστοκύτταρα, «με την οποία ελπίζουμε ότι η νόσος θα... ξεκουραστεί. Πρόκειται για ασθένεια που δεν μπορεί να θεραπευτεί, αλλά μπορώ να ζήσω για πολλά χρόνια», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Σαν αθλητής που ήμουν, με ενοχλεί ότι δεν μπορώ να... κερδίσω, ότι δεν μπορώ να ξεπεράσω την ασθένεια. Σε αντάλλαγμα, όμως, μπορώ να το μειώσω στο ελάχιστο, οπότε μπορώ τουλάχιστον να παίξω για την ισοπαλία», καταλήγει. 

Ας ελπίσουμε να βγει δυνατός από αυτή τη μάχη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags