Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη: Σκάει η πρώτη «βόμβα» στην ΑΕΚ, τέλος top όνομα - «Καθαρίζουν» τα «παιδιά» Λύμπε, Μανόλο
| 2018-05-02 12:20:00

Αποκάλυψη: Σκάει η πρώτη «βόμβα» στην ΑΕΚ, τέλος top όνομα - «Καθαρίζουν» τα «παιδιά» Λύμπε, Μανόλο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αποκάλυψη: Σκάει η πρώτη «βόμβα» στην ΑΕΚ, τέλος top όνομα - «Καθαρίζουν» τα «παιδιά» Λύμπε, Μανόλο

Ανοίγει η πόρτα της εξόδου, ποιους διώχνει ο Τίγρης και γιατί.

Μπορεί στην ΑΕΚ να απομένει ο τελικός Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ για να κλείσει άκρως επιτυχημένα η χρονιά, ωστόσο ήδη τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, με τους «κιτρινόμαυρους» να ασχολούνται πρώτα με το υπάρχουν ρόστερ και τις προσθαφαιρέσεις που πρέπει να γίνουν και μετά με τις μεταγραφές.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, στην Ένωση επικεντρώνονται στις υποθέσεις των ανανεώσεων, όπου οι ανοιχτές εκκρεμότητες είναι πολλές, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν και οι πρώτες αποφάσεις για παίκτες που δε θα γίνει καν προσπάθεια για την παραμονή τους.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει δεδομένα και ο Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα μέσα στη σεζόν και αντίθετα ήταν στις περισσότερες συμμετοχές του αρνητικός, παρόλο που πήρε αρκετές ευκαιρίες από τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τον στήριξε σε βάρος, μάλιστα, πολλές φορές άλλων πιο φορμαρισμένων παικτών (Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος).

Η συγκεκριμένη μεταγραφή του Νίκου Λυμπερόπουλου, που είχε βεβαίως και την έγκριση του Μανόλο Χιμένεθ, κρίνεται αποτυχημένη και σε καμία περίπτωση ο Ιρανός άσος δεν κάλυψε επάξια το κενό του τραυματία Γιάκομπ Γιόχανσον στο χώρο της μεσαίας γραμμής. 

Εξάλλου, ο κόουτς της ΑΕΚ έκανε ακόμα μία λάθος επιλογή μέσα στον Γενάρη με την περίπτωση του Ερίκ Μοράν, ο οποίος επίσης δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο και θα αναζητηθεί φόρμουλα για την αποδέσμευσή του, όπως σας έχουμε ξαναγράψει. Δε φημίζεται, δηλαδή, ο Μανόλο Χιμένεθ για το «μάτι» που έχει στις μεταγραφές κι αυτό μπορεί να παίξει το ρόλο του ενόψει των καλοκαιρινών κινήσεων που θα γίνουν για την ενίσχυση του ρόστερ.

Όσον αφορά το μέλλον του Σοτζέι Μασούντ, στον Πανιώνιο σίγουρα θα ήθελαν την επιστροφή του Ιρανού άσου, αλλά ο παίκτης είναι σε πρώτη φάση αρνητικός, καθώς επιθυμεί μια πιο ελκυστική επιλογή για το τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του, το πιο πιθανό μακριά από την Ελλάδα.   
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags