Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φωτιά» στον ΠΑΟ και εξελίξεις... μπαμ και κάτω - Τα «παίρνει» ο Αλαφούζος, φοβερή αντεπίθεση
| 2018-05-02 13:07:00

«Φωτιά» στον ΠΑΟ και εξελίξεις... μπαμ και κάτω - Τα «παίρνει» ο Αλαφούζος, φοβερή αντεπίθεση

του Νίκου Στεργίου
«Φωτιά» στον ΠΑΟ και εξελίξεις... μπαμ και κάτω - Τα «παίρνει» ο Αλαφούζος, φοβερή αντεπίθεση

Τι θα γίνει στο Κορωπί, πώς γυρίζει η κατάσταση. Καυτό ρεπορτάζ.

Πολύ κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τον Παναθηναϊκό, καθώς η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να δράσει άμεσα, ανεξάρτητα από την άφιξη του Παϊρότζ Πιέγκμπονσαντ, για τον οποίο υπάρχουν σημαντικές επιφυλάξεις από τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ.
 
Στο Τριφύλλι υπάρχουν ανοιχτά τρία «καυτά» θέματα, τα οποία πρέπει να διευθετηθούν άμεσα, προκειμένου ο σύλλογος να παραμείνει ζωντανός και, φυσικά, διαθέσιμος στον οποιονδήποτε επενδυτή επιθυμεί να αγοράσει την ΠΑΕ.
 
Το πρώτο αφορά τις πληρωμές των παικτών. Οι ποδοσφαιριστές αναμένουν σήμερα να πάρουν χρήματα κι αν αυτό δε συμβεί, τότε ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις, που αυτή τη φορά δε θα περιοριστούν στην αποχή από τις προπονήσεις, αλλά οι περισσότεροι θα καταφύγουν στη λύση της προσφυγής.  
 
Το δεύτερο έχει να κάνει με την αυριανή συνεδρίαση της Super League, όπου οι «πράσινοι» ευελπιστούν να πάρουν την πλειοψηφία και να ανατρέψουν την ποινή περί υποβιβασμού με ένα νομικό «τρικ», το οποίο, όμως, μπορεί να τους βάλει σε μεγάλους μπελάδες, όπως αποκαλύπτει σε σημερινό του ρεπορτάζ το sdna.gr

Όπως και να έχει, ακόμα κι αν οι «πράσινοι» καταφέρουν να αλλάξουν τον κανονισμό, η απόφαση πρέπει να επικυρωθεί από την ΕΠΟ και εκεί μπορεί να δημιουργηθεί εκ νέου πρόβλημα, μιας και ΟΥΕΦΑ και FIFA δεν είναι σύμφωνες. 
 
Το τρίτο θέμα που «καίει» τους «πράσινους», αφορά φυσικά, την υπόθεση του Γενς Βέμερ. Από το Τριφύλλι υπάρχει διαρροή ότι μέχρι αύριο Πέμπτη ο Γερμανός θα πληρωθεί, ωστόσο οι εκπρόσωποί του ισχυρίζονται ότι από το Σάββατο και ύστερα δεν έχει γίνει καμία επαφή με τους ανθρώπους της διοίκησης, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Πάντως, δεν αποκλείεται τελικά ο Γιάννης Αλαφούζος να κλείσει οριστικά την υπόθεση, πληρώνοντας τον παίκτη, για να ανοίξει με αυτόν τον τρόπο και τον δρόμο στον Ταϊλανδό επενδυτή, ο οποίος, φυσικά, δεν θα δει με το ίδιο μάτι την αγορά της ομάδας, αν και εφόσον έρθει ο υποβιβασμός.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags