Facebook Pixel Sportdog.gr | Πόλεμος μέχρις εσχάτων μεταξύ κυβέρνησης-Μαρινάκη: «Πολιτικός καθοδηγητής της Νέας Δημοκρατίας»
| 2018-05-02 14:30:00

Πόλεμος μέχρις εσχάτων μεταξύ κυβέρνησης-Μαρινάκη: «Πολιτικός καθοδηγητής της Νέας Δημοκρατίας»

Πόλεμος μέχρις εσχάτων μεταξύ κυβέρνησης-Μαρινάκη: «Πολιτικός καθοδηγητής της Νέας Δημοκρατίας»

Σκληρή γλώσσα από το Μαξίμου κατά του αφεντικού του Ολυμπιακού.

Συνέχεια έδωσε το Μαξίμου στην άγρια κόντρα του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Στην ανακοίνωση-απάντηση στη χτεσινή δήλωση του μεγαλοπιχειρηματία, το Μαξίμου χρησιμοποιεί ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα, ενώ επιχειρεί την ταύτισή του κ. Μαρινάκη με τη Νέα Δημοκρατία.

Κατά το Μαξίμου, το «μαύρο μέτωπο» Νέας Δημοκρατίας-Μαρινάκη σκοπεύει «στην παλινόρθωση του παλιού πολιτικού συστήματος της ολιγαρχίας, της διαπλοκής και του πελατειασμού». 

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι χαρακτηρισμοί για τον κ. Μαρινάκη είναι κατά τι πιο ήπιοι, αφού αναφέρεται ως «διωκόμενος για εμπορία ναρκωτικών» και όχι ως «ναρκέμπορας», όπως σε προηγούμενο non paper.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «Λίγο πριν το τέλος της μνημονιακής επιτροπείας και ενώ η χώρα ανακάμπτει, η Νέα Δημοκρατία στερούμενη πλέον κάθε πολιτικού επιχειρήματος επιστρατεύει το μαύρο μέτωπο της συκοφαντίας, των ψευδών δημοσιευμάτων και των εκβιασμών.» Προστίθεται δε ότι «ο κ. Μαρινάκης με τη χθεσινή του δήλωση αναδεικνύεται στο νέο ηγετικό παράγοντα αυτού του μαύρου μετώπου, στο νέο πολιτικό καθοδηγητή της Νέας Δημοκρατίας και του κυρίου Μητσοτάκη. Το επικίνδυνο για τη δημοκρατία και τις αρχές του κράτους δικαίου δεν είναι η πολιτική αντιπαράθεση αλλά η ταύτιση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις συκοφαντίες, τα ψέματα και τις εντολές ενός διωκόμενου για εμπορία ναρκωτικών επιχειρηματία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο newpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags