Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα Μαχλά: «Πρόεδρος μεγάλης ομάδας με πιστόλι στα αποδυτήρια - Είχα χ@στεί από τον φόβο»!
| 2018-05-03 09:37:00

Βόμβα Μαχλά: «Πρόεδρος μεγάλης ομάδας με πιστόλι στα αποδυτήρια - Είχα χ@στεί από τον φόβο»!

Sportdog Team
Βόμβα Μαχλά: «Πρόεδρος μεγάλης ομάδας με πιστόλι στα αποδυτήρια - Είχα χ@στεί από τον φόβο»!

Όταν μιλάει ο παλαίμαχος άσος, πάντα κάτι σημαντικό έχει να πει...

Μεταξύ άλλων σχολίασε ότι είχε δει πρόεδρο μεγάλης ομάδας της Αθήνας στα αποδυτήρια, σε αγώνα του ΟΦΗ που συμμετέχει, που κρατούσε το πιστόλι και πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών για να τους απειλήσει!   

Απόσπασματα από τη συνέντευξη του Νίκου Μαχλά στο «ΦΩΣ»:

Πες μου ένα περιστατικό αξέχαστο, που να δείχνει τι ήταν ο Γκέραρντ για τον ΟΦΗ. Κάτι ασυνήθιστο...

Αυτός ο άνθρωπος ήταν για να γράψεις βιβλίο. Τι παίκτες έχει βγάλει αν δεις. Το μάτι του, η διάθεση του, το μεράκι του να ταξιδεύει για να βρει παίκτες σε όλη την Ελλάδα, έως και την Αφρική, ήταν το κάτι άλλο. Θα σου πω ένα περιστατικό που τα λέι όλα: Ενα σαββατοκύριακο με έχει αφήσει για να πάω να βρω την κοπέλα μου και να ξελαμπικάρω, να καθαρίσει το μυαλό μου. Διότι ήθελε να ξέρει πράγματα για τους παίκτες του, ήξερε ότι το μυαλό μου ήταν εκεί, είχα θέμα. Με πιάνει λοιπόν μόνος του και μου λέει «φύγε δεν θα παίξεις την Κυριακή, πήγαινε στην γκόμενα και ξανά γύρνα, την άλλη Κυριακή θα αρχίσεις πάλι να σκοράρεις». Πράγματι έτσι έγινε! Την επόμενη Κυριακή επέστρεψα και έβαλα δυο γκολ. Ηταν τρομερός στην ψυχολογία, δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω. Μας είχε αφήσει άφωνους με εκείνο το περιστατικό. Ηθελε να έχει μια ομάδα που να είναι όλοι αγαπημένοι και εξέταζε πολύ τους χαρακτήρες. Ήθελε όχι μόνο καλούς χαρακτήρες, αλλά και χαρακτήρες νικητές.

Πού πόναγε ο Ολυμπιακός φέτος; (σκέφτεται) 

Σε όλες τις γραμμές. Ο Ολυμπιακός φέτος δεν είχε την ποιότητα άλλων χρόνων. 'Ηταν διπλό το πρόβλημα. Δεν είχε την ποιότητα στο έμψυχο υλικό που είχε άλλα χρόνια -έχουμε δει παικταράδες στο παρελθόν. Το ακόμα πιο μεγάλο λάθος ήταν ότι δεν είχε "Ελληνες στον κορμό. Διότι αυτοί θα πονέσουν την ομάδα, αυτοί Θα μαζέψουν και τους άλλους στα δύσκολα, αυτοί θα ξεσηκώσουν. Πολλά χρόνια ήταν έτσι ο Ολυμπιακός, πάντα είχε "Ελληνες σπουδαίους παίκτες ή τσαμπουκάδες. Φέτος έλειψε αυτό. 

Ποιες θεωρείς τις δύο πιο σημαντικές θέσεις στο ποδόσφαιρο; 

Εύκολη η απάντηση για εμένα: τερματοφύλακας και σέντερ φορ. Από εκεί ξεκινάς. 

Φοβάσαι επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου τώρα; Πώς βλέπουν οι Ολλανδοί αυτά που έγιναν στον Βόλο πέρσι ή τον Σαββίδη να μπουκάρει με το όπλο στο γήπεδο; 

Κοίταξε, εμένα μου αρέσει πάντα το δίκαιο. "Οπως όταν ήμουν μπροστά στο επεισόδιο Μαρινάκη- Αλαφούζου στη Σούπερ Λίγκα, είχα πάρει το μέρος του Βαγγέλη, διότι είχα δει τι είχε γίνει και πώς έφτασε να πεταχτεί το νερά... Εγώ θα πω τη γνώμη μου λοιπόν όπως την πιστεύω. Τα θεωρώ υπερβολή όλα αυτά εναντίον του Σαββίδη, λυπάμαι όταν ακούγονται τόσα άσχημα για τον Σαββίδη και για τον Μαροινάκη, διότι οι άνθρωποι πληρώνουν και μας λείπουν άνθρωποι που πληρώνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι έχουν κάνει λάθη και πρέπει αυτά επιτέλους να σταματήσουν. Ξέρεις, έχω ζήσει και εγώ πιστόλι, και μάλιστα με απειλές. 

Πες μου την ιστορία αυτή. 

Ασε τώρα, βρε Θέμη... 

Πες μου, δεν θα γράψω όνομα. 

Ερχόμαστε με τον ΟΦΗ να παίξουμε στην έδρα μεγάλης ομάδας στην Αθήνα (σ.σ. δεν είπε στον Πειραιά, το τονίζω με νόημα. Στην Αθήνα). Την παραμονή τού αγώνα ανεβάζω 40 πυρετό. Ημουν όμως με την αποστολή. Προηγούμαστε στο σκορ και στο ημίχρονο συμβαίνει κάτι που δεν πίστευα στα μάτια μου. Μπαίνει ο πρόεδρος της γηπεδούχου μαζί με τον αρχηγό ποδοσφαιριστή της ομάδας, και πάνε στους διαιτητές. Ο πρόεδρος κράταγε επιδεικτικά ένα πιστόλι στραμμένο προς τα κάτω, το είχαμε δει όλοι, είχα «χεστεί» από τον φόβο μου! Και κοπανούσε την πόρτα των διαιτητών φωνάζοντας στον διαιτητή «έβγα έξω π..., Θα σε σκοτώσω»! 

Θα σε ενδιέφερε να γίνεις πρόεδρος στην ΕΠΟ; 

Ναι, Θα με ενδιέφερε. Ξέρω το αντικείμενο, ξέρω τα προβλήματα εδώ, ξέρω και τη διαφορετική φιλοσοφία που έχουν στο εξωτερικό. Χρειάζεται κάποιος που να μην είναι στιγματισμένος υπέρ κάποιας μεγάλης ομάδας. Κάποιος ουδέτερος. 'Εχουμε πιάσει πάτο, δεν πάει άλλο. Πρέπει να καταλάβουν οι παράγοντες ότι έτσι όπως πάμε, Θα βγάζουμε μία ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτή Θα πρέπει να παίζει δύσκολους γύρους προκριματικών για να περάσει. Πρέπει να κοιτάξουν όλοι το κοινό καλά, γιατί όλοι μαζί Θα βουλιάξουν. 

Τι βλέπεις για τον τελικό; Ποιος θα το πάρει; 

Για εμένα ο ΠΑΟΚ φέτος είχε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ και άξιζε το Πρωτάθλημα. Μιλάω για το ποδόσφαιρο που είδαμε μέσα στο γήπεδο. Βέβαια και η ΑΕΚ είχε πολύ καλή ομάδα και υπήρξαν κάποια ματς που τη θαύμασα ειδικά στην Ευρώπη -δεν την περίμενα έτσι. Τώρα σε ό,τι αφορά τον τελικό, η έδρα παίζει ρόλο, καλύπτει την ποιοτική διαφορά που κατά τη γνώμη μου έχει ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags