Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα που θα συζητηθεί από Μουσλίμοβιτς: «Σκουπίδια εναντίον του ΠΑΟΚ...»!
| 2018-05-03 15:15:00

Ατάκα που θα συζητηθεί από Μουσλίμοβιτς: «Σκουπίδια εναντίον του ΠΑΟΚ...»!

Sportdog Team
Ατάκα που θα συζητηθεί από Μουσλίμοβιτς: «Σκουπίδια εναντίον του ΠΑΟΚ...»!

Θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Για το φετινό πρωτάθλημα μίλησε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, εκτοξεύοντας... θανατηφόρες ατάκες και μπηχτές για τους αντιπάλους των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην φορ του Δικεφάλου στο Arena FM 89,4: 

Για το γεγονός πως το πρωτάθλημα κρίθηκε στις δικαστικές αίθουσες:

«Νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Περίμενα κάτι σαν κι αυτό στο τέλος της σεζόν. Μιλούσα με πάρα πού κόσμο και ανθρώπους από τον ΠΑΟΚ όλον αυτό τον καιρό και μου έλεγαν όλ’ αυτά τα φοβερά που έχουν συμβεί εναντίον του , ολ’ αυτά τα “σκουπίδια” που εκτοξεύτηκαν εναντίον του. Εξακολουθούμε όμως να είμαστε ΠΑΟΚ. Δεν τα παρατάμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να πάρει η ομάδα του χρόνου το πρωτάθλημα».

Για την φιέστα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:

«Δεν με απασχολεί. Δεν μου αρέσει να μιλάω για άλλες ομάδες. Μιλάω μόνο για το “σπίτι μου” για τους ανθρώπους μου,για τον ΠΑΟΚ. Είναι δικό τους θέμα το τι έκαναν. Αυτοί ξέρουν πως κατέκτησαν αυτό το πρωτάθλημα».

Για τον τελικό του Κυπέλλου:

«Είναι ο μόνος τρόπος για να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα φέτος. Ο πρόεδρος έκανε μια εξαιρετική ομάδα φέτος, Κάποιοι όμως δεν ήθελαν ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα. Υποφέραμε πολλά μέχρι τώρα, δεν ήταν η πρώτη φορά. Εμείς πρέπει να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο και στον τελικό. Να τηρήσουμε το fair-play. Είμαστε οι δυνατότεροι. Μπορούμε να νικήσουμε ακόμα κι όταν όλοι είναι εναντίον μας».

Τα προγνωστικά του για τον τελικό:

« Όταν μιλούσα και ως παίκτης και ως φίλαθλος για τον ΠΑΟΚ το προγνωστικό είναι μόνο η νίκη. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο εκτός από την νίκη και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Έχουμε αποδείξει κατά την διάρκεια της σεζόν ότι είμαστε αρκετά δυνατοί για να κερδίσουμε την ΑΕΚ και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Το δείξαμε και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος που πήραμε το πρωτάθλημα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω ν ευχαριστήσω τους παίκτες για την καταπληκτική σεζόν που έκαναν και τον κόσμο του ΠΑΟΚ που είναι φανταστικός. Δεν με ενδιαφέρει αν στο γήπεδο θα είναι 13.000 ή 15.000. Σίγουρα στο γήπεδο θα φαίνεται σαν αν είναι 200.000».

Το μήνυμα του στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Μόνο ΠΑΟΚ. Είναι ΠΑΟΚ κι αυτό τα λέει όλα. Να παραμείνουν έτσι όπως είναι. Στέλνουν μηνύματα σε όλους με την στάση τους τόσα χρόνια στο γήπεδο. Να συνεχίσουν να είναι δυνατοί και να υποστηρίζουν την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags