Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξηγήσεις Καραπαπά για Μιραλάς: Γι’ αυτό έφυγε από τον Ολυμπιακό - Μπορεί να γυρίσει;
| 2018-05-04 18:37:00

Εξηγήσεις Καραπαπά για Μιραλάς: Γι’ αυτό έφυγε από τον Ολυμπιακό - Μπορεί να γυρίσει;

Sportdog Team
Εξηγήσεις Καραπαπά για Μιραλάς: Γι’ αυτό έφυγε από τον Ολυμπιακό - Μπορεί να γυρίσει;

Ξεκάθαρος ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Ολυμπιακού!

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο Κέβιν Μιραλάς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό πριν καν ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, καθώς δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας των Πειραιωτών, Κώστας Καραπαπάς, προέβη σε διευκρινίσεις μέσω Facebook για το "διαζύγιο" με τον Βέλγο άσο τονίζοντας ότι συνέβη επειδή λήγει ο δανεισμός του παίκτη από την Έβερτον, ενώ ο Ολυμπιακός τον άφησε να φύγει από τώρα επειδή έχει μπροστά του το Μουντιάλ του καλοκαιριού.

Παράλληλα, ο Κώστας Καραπαπάς ξεκαθάρισε ότι ο Μιραλάς δεν μπορεί να αποκτηθεί από τους Ερυθρόλευκους εξαιτίας του υψηλού ποσού που αξιώνει η Έβερτον για τον παίκτη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Επειδή συνεχίζονται τα παιχνίδια των ατζέντηδων και των ρεπόρτερ που είναι άσχετοι με τις μετεγγραφές αλλά κάνουν τους ειδικούς, να βοηθήσουμε: 
Σήμερα τελείωσε ο δανεισμός του Μιραλάς, κάτι τελείως τυπικό που θα ισχύει απο Δευτέρα. Δανεικός ήταν ο παίκτης και γυρίζει στην Έβερτον. Και στο πνεύμα της εξαιρετικής συνεργασίας συλλόγου και παίκτη δεν τον παίρνουμε στα Γιάννινα αφού έχει Μουντιάλ μπροστά του. Προφανώς με τα χρήματα που ζητάει η Έβερτον δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνει ο Κέβιν. Είναι όλα απλά και δε χρειάζεται να μπερδεύουμε τον κόσμο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags