Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκληρές αλήθειες από «ερυθρόλευκο» άσο: «Γι’ αυτό χάσαμε το πρωτάθλημα» - Τι είπε για την επόμενη σεζόν
| 2018-05-05 15:53:00

Σκληρές αλήθειες από «ερυθρόλευκο» άσο: «Γι’ αυτό χάσαμε το πρωτάθλημα» - Τι είπε για την επόμενη σεζόν

Sportdog Team
Σκληρές αλήθειες από «ερυθρόλευκο» άσο: «Γι’ αυτό χάσαμε το πρωτάθλημα» - Τι είπε για την επόμενη σεζόν

Θα φύγει ή θα μείνει στον Ολυμπιακό;

Για το τελευταίο φετινό ματς κόντρα στον ΠΑΣ, τα προβλήματα που κράτησαν τον Ολυμπιακό μακριά από τους τίτλους και τη νέα σεζόν μίλησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος διάθεση να συνεχίσει στα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νορβηγού διεθνή μπακ στην κάμερα της NOVA ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες":

Για το κίνητρο στο τελευταίο ματς της σεζόν:

Ήταν μία απογοητευτική χρονιά, η 3η θέση τα λέει όλα. Μόνο όταν ακούς 3η θέση είναι ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα γιατί εμείς είχαμε στόχο να τελειώσουμε πρώτοι το πρωτάθλημα.

Ήταν μία χρονιά δύσκολη, με πολλά αρνητικά αποτελέσματα, όμως, όπως είπατε και εσείς είναι η τελευταία αγωνιστική και έχουμε το κίνητρο καταρχήν για τον εαυτό μας και τους φιλάθλους μας προκειμένου να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη.

Για τη φετινή παρουσία του ΠΑΣ Γιάννινα:

Είναι μία ομάδα με την οποία έχουμε παίξει πολλές φορές στο παρελθόν. Μία ομάδα που έχει την ποιότητά της και κάνει δύσκολο το έργο μας σε κάθε μας ματς απέναντί τους.

Όμως, το πιο σημαντικό είναι τι κάνουμε εμείς. Πρέπει να ασχοληθούμε με τη δική μας απόδοση και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μας.

Για τα προβλήματα που κράτησαν τον Ολυμπιακό μακριά από τους τίτλους:

Πραγματικά κάποιος θα μπορούσε να ρίξει το φταίξιμο στο ένα ή το άλλο πράγμα και θα μπορούσε να βρει αιτίες. Όμως, αν κοιτάξουμε πίσω θα δούμε ότι αυτό που έφταιξε ήταν πως δεν μπορέσαμε να πάρουμε τις νίκες στις σημαντικές στιγμές.

Είχαμε πολλές φορές την ευκαιρία να μείνουμε και να επιστρέψουμε στην κορυφή, όμως δεν τα καταφέραμε και δεν πήραμε τα αποτελέσματα στη στιγμή που έπρεπε. Έτσι, έχουν τα πράγματα αυτήν τη στιγμή.

Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό, αλλά να συνεχίσουμε μπροστά. Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το διορθώσουμε εν όψει και της νέας σεζόν.

Για τη νέα αγωνιστική σεζόν:

Φυσικά, ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από κίνητρα και είναι σίγουρο ότι οι φιλοδοξίες δεν παύουν να είναι υψηλές. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να επιστρέψουμε γρήγορα στη θέση που μας αξίζει.

Θα κάνουμε μία πολύ καλή προετοιμασία, με μία πολύ καλή ομάδα για να προετοιμαστούμε εν όψει της νέας σεζόν. Δεν θα λείψει ποτέ το κίνητρο και η προσπάθεια για να επιστρέψουμε εκεί που πρέπει.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags