Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βράζουν» στον ΠΑΟΚ για την… κόκκινη του Λιβάγια: «Η πιο ευνοημένη ομάδα στην Ελλάδα» (ΦΩΤΟ)
| 2018-05-05 19:56:00

«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ για την… κόκκινη του Λιβάγια: «Η πιο ευνοημένη ομάδα στην Ελλάδα» (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ για την… κόκκινη του Λιβάγια: «Η πιο ευνοημένη ομάδα στην Ελλάδα» (ΦΩΤΟ)

Η φάση στη Ριζούπολη… άναψε φωτιές ενόψει τελικού.

Μπορεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να είναι σε μία εβδομάδα, ωστόσο έχει ήδη ξεκινήσει και μάλιστα πολύ δυνατά, καθώς από σήμερα υπάρχουν «γκρίνιες» για την διαιτησία.

Συγκεκριμένα, από τον ΠΑΟΚ «φωνάζουν» για τη μη αποβολή με απευθείας κόκκινη του Μάρκο Λιβάγια, στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα, καθώς στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης στη Ριζούπολη, ο Κροάτης άσος έσπρωξε εκτός φάσης τον Χουάντερσον!

Ο διαιτητής Τζοβάρας είδε την φάση, όμως έδειξε μόνο κίτρινη, απόφαση που συζητήθηκε έντονα στην Τούμπα, ενώ φυσικά υπήρξαν και δημοσιεύματα σε «ασπρόμαυρα» ΜΜΕ.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το paok24.com:

Απαγορεύεται να «φάει» κόκκινη η ΑΕΚ!

Για μία ακόμη φορά εύνοια υπέρ της Ένωσης, με το διαιτητή της αναμέτρησης Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ να... κλείνει τα μάτια σε αποβολή του Λιβάγια.
 

Συγκεκριμένα, στο 28ο λεπτό της συνάντησης ο Λιβάγια έσπρωξε εκτός φάσης αντίπαλο του και ενώ θα έπρεπε να δεχτεί κόκκινη κάρτα και να αποβληθεί από τον αγώνα, κάτι που θα σήμαινε ότι δε θα αγωνιζόταν και στον τελικό κυπέλλου του επόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, ο Τζοβάρας είχε διαφορετική άποψη!

Ο διαιτητής από την ΕΠΣ Φθιώτιδας κοινώς... χαρίστηκε στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και απέδειξε για μία ακόμη φορά ποια είναι η ευνοημένη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος.

Δείτε καρέ-καρέ τη φάση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags