Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό είναι το μεγάλο «κονέ» Μαρινάκη - Έτσι φέρνει παικταράδες - Aπογείωση Ολυμπιακού!
| 2018-05-06 12:00:00

Αυτό είναι το μεγάλο «κονέ» Μαρινάκη - Έτσι φέρνει παικταράδες - Aπογείωση Ολυμπιακού!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτό είναι το μεγάλο «κονέ» Μαρινάκη - Έτσι φέρνει παικταράδες - Aπογείωση Ολυμπιακού!

Άλλα κόλπα από τον πρόεδρο, διαβάστε τι έχει στα σκαριά.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ του το καλοκαίρι και, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ένα από τα μεγάλα του «όπλα» είναι οι διασυνδέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Αγγλία και όχι μόνο.

Το πιο πρόσφατο σενάριο που γράφτηκε για τους Πειραιώτες έχει να κάνει με τον Ορέστη Καρνέζη την πιθανότητα να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Παρ’ όλα αυτά, όπως σας γράψαμε πρόσφατα, από την Ουντινέζε προκύπτει προς το παρόν ότι δεν έχει υπάρξει κάποια ενόχληση για τον διεθνή γκολκίπερ από ελληνική ομάδα. Πάντως, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, ειδικά από τη στιγμή που ο Καρνέζης δεν θα παραμείνει στη Γουότφορντ, στην οποία αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός.

Ωστόσο, ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν είναι η μοναδική περίπτωση που ο Ολυμπιακός μπορεί να κυνηγήσει από την αγγλική ομάδα, η οποία είναι «αδερφάκι» της Ουντινέζε, αφού αμφότερες βρίσκονται στην ιδιοκτησία της οικογένειας Πότσο. Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση για τις εμφανίσεις της Γουότφορντ την επόμενη σεζόν και στην Αγγλία έγραφαν πως σε αυτή δεν πήραν μέρος οι Καρνέζης, Μπρίτος και Οκάκα, δείγμα του ότι δεν υπολογίζονται.

Και αν τα ονόματα των έτερων δύο παικτών σας θυμίζουν κάτι, είναι επειδή έχουν απασχολήσει, και μάλιστα πρόσφατα, τη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως τον περασμένο Φεβρουάριο ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσέλαβε στη Νότιγχαμ Φόρεστ τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Γουότφορντ, Λουκ Ντάουλινγκ. Συνεπώς, θεωρείται δεδομένο ότι ο δίαυλος επικοινωνίας του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού με την οικογένεια Πότσο είναι υπαρκτός και ανοικτός, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να «ψωνίσει» από τις ομάδες της ιδιοκτησίας της. Άλλωστε, αυτό συνέβη και πέρυσι με τον δανεισμό του Καρσελά από τη Γρανάδα, η οποία επίσης ανήκει στην οικογένεια Πότσο.

Τα παραπάνω δεδομένα προσδίδουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην υπόθεση Καρνέζη ενόψει του καλοκαιριού, μιας και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κριθεί οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags