Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερά πράγματα με τον Μαυροπάνο - Τι τρέχει με τον Έλληνα άσο - Θα σκάσει νέα «βόμβα»!
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-06 14:00:00

Φοβερά πράγματα με τον Μαυροπάνο - Τι τρέχει με τον Έλληνα άσο - Θα σκάσει νέα «βόμβα»!

Sportdog Team
Φοβερά πράγματα με τον Μαυροπάνο - Τι τρέχει με τον Έλληνα άσο - Θα σκάσει νέα «βόμβα»!

Δείχνει το δρόμο ο στόπερ της Άρσεναλ...

Η ιστορία του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου θυμίζει ποδοσφαιρικό «παραμύθι», με τον Έλληνα άσο να αποτελεί μια από τις ανακαλύψεις του Αρσέν Βενγκέρ και να παίρνει απρόσμενη μεταγραφή από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Άρσεναλ τον περασμένο Ιανουάριο.

Ωστόσο, όχι μόνο δεν παραχωρήθηκε δανεικός, όπως συμβαίνει συνήθως με τα ταλέντα της αγγλικής ομάδας, αλλά παρέμεινε στο ρόστερ και μάλιστα έκανε ονειρεμένο ντεμπούτο σε ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, τα πήγε εξαιρετικά και ουσιαστικά κέρδισε το δικαίωμα να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Οι Κανονιέρηδες ούτως ή άλλως είχαν θέσει ως προτεραιότητά τους το Europa League και ήταν αδιάφοροι στην Premier League, με αποτέλεσμα αρκετοί νεαροί να πάρουν χρόνο συμμετοχής στις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Μαυροπάνος ικανοποίησε στο ντεμπούτο του και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και στα εναπομείναντα ματς. Εάν δείξει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο, οι πιθανότητες να παραμείνει στο ρόστερ ώστε να κάνει προετοιμασία με την Άρσεναλ και να μη δοθεί δανεικός αυξάνονται σημαντικά.

Η εξέλιξη στην καριέρα του νεαρού στόπερ έχει ενθουσιάσει τη μανατζερική «πιάτσα», με πολλούς ατζέντηδες να ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να αναδείξουν και να δημιουργήσουν τους δικούς τους… Μαυροπάνους!

Άλλωστε, με τις μετοχές του πρώην άσου του ΠΑΣ Γιάννινα  να ανεβαίνουν διαρκώς και τον Παναγιώτη Ρέτσο να έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, οι νεαροί Έλληνες παίκτες, και ειδικά οι αμυντικοί, είναι της… μόδας στις ευρωπαϊκές αγορές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags