Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καθάρισε» στο Αγρίνιο και… πέταξε για Ευρώπη ο Αστέρας!
| 2018-05-06 20:53:00

«Καθάρισε» στο Αγρίνιο και… πέταξε για Ευρώπη ο Αστέρας!

Sportdog Team
«Καθάρισε» στο Αγρίνιο και… πέταξε για Ευρώπη ο Αστέρας!

Οριστικά 5οι οι Αρκάδες (2-0 τον Παναιτωλικό), νίκη και για τον Πανιώνιο (2-0) επί του Λεβαδειακού.

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-2

Την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις γιορτάζει ο Αστέρας Τρίπολης!

Οι Αρκάδες επικράτησαν με 2-0 του Παναιτωλικού εκτός έδρας και κατέκτησαν και μαθηματικά την 5η θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Άλλωστε, ο Αστέρας πλεονεκτεί σε ισοβαθμία με την Ξάνθη και θα είναι από πάνω της στη βαθμολογία, ακόμα κι αν η ακριτική ομάδα νικήσει αύριο τον Παναθηναϊκό, στο ματς που αναβλήθηκε λόγω βροχής.

Τον δρόμο του Αστέρα προς την αποψινή κρίσιμη νίκη άνοιξε ο Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος έκανε το 1-0  με σουτ από το ύψος του πέναλτι, ενώ το τελικό 2-0 έκανε ο Μιχάλης Μανιάς μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Τόνσο.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες, αφού στο 88' ο Μάζουρεκ τραυματίστηκε και πέρασε εκτός με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει πραγματοποιήσει όλες τις αλλαγές του, ενώ στο 93' ο Μοράρ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς (85' Ισνάλντο), Τόνσο, Τσιλιανίδης (73' Ντουντού), Μανιάς (90' Δουβίκας)

Παναιτωλικός (Τ. Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Χαντάκιας (72' Βασιλούδης), Άργκους (62' Μιχάι), Ρότσα, Μπεχαράνο (82΄ Βακράκος), Τσοκάνης, Ντίας, Μάζουρεκ, Ρόσα, Μοράρ
 

Πανιώνιος – Λεβαδειακός 2-0

Την έβδομη θέση της Superleague κατέλαβε τελικά ο Πανιώνιος, αφού κέρδισε την τελευταία αγωνιστική τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη με 2-0.

Το παιχνίδι δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να παίζουν απελευθερωμένα και να δημιουργούν αρκετές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες.

Παρόλα αυτά, ο Πανιώνιος ήταν πιο ουσιαστικός και κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις καλύτερες ευκαιρίες του. Στο 16' ο Μπανανά άνοιξε το σκορ για τους Κυανέρυθρους με κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 53' ο Γεσίλ έγραψε το 2-0.

Η συνέχεια ανήκε στον Λεβαδειακό, που πίεσε πολύ για να ξαναμπεί στο ματς, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα να μείνει μέχρι το τέλος το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Πανιώνιος (Γρηγορίου): Κότνικ, Γεσίλ, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Μπανανά, Μακρύλλος (64' Οικονομίδης), Ουάσινγκτον, Σταυρόπουλος, Βουκελάτος (84' Μπραχίμι), Σαραμαντάς, Σπιριντόνοβιτς (89' Πινιώτης)

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Φαβάρο, Νίκας (71' Σαβαντογκό), Καραχάλιος, Ζαραδούκας, Ομπιόρα, Καλτσάς, Σουμπίνιο (80' Καθάριος), Μαρκόφσκι (90' Ιωαννίδης), Γιακουμάκης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags