Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι’ αυτό... πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης! Τι συνέβη στα Γιάννινα και ποιοι παίκτες τον τσίτωσαν!
| 2018-05-06 22:59:00

Γι’ αυτό... πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης! Τι συνέβη στα Γιάννινα και ποιοι παίκτες τον τσίτωσαν!

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό... πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης! Τι συνέβη στα Γιάννινα και ποιοι παίκτες τον τσίτωσαν!

Πώς δικαιολογείται το ξέσπασμα και τι θα γίνει άμεσα στον Ολυμπιακό.

Πρωτοφανής επίθεση στους παίκτες του Ολυμπιακού έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος λίγα λεπτά μετά την ήττα στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ, επικοινώνησε με την αποστολή και τα… έχωσε πάρα πολύ άγρια σε παίκτες και προπονητές.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών μεταξύ άλλων ανέφερε πως «κανονικά έπρεπε αντί να γυρίσετε να μείνετε όλοι εκεί διότι δεν μπορεί να είστε παίκτες του Ολυμπιακού εσείς. Αντί να σας πούμε καλές διακοπές θα σας πούμε να πάτε να πνιγείτε. Και ισχύει για όλους σας. Παίκτες και προπονητές. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη και δεν φταίει κανένας άλλος, φταίω εγώ που σας πήρα και σας χρυσοπληρώνω»!

Ο Μαρινάκης, σχεδόν έναν μήνα μετά το ξέσπασμά του στου Ρέντη, όπου επίσης είχε μιλήσει με πάρα πολύ σκληρό ύφος στην ομάδα, το βράδυ της Κυριακής έστειλε νέο μήνυμα σε όλους, καθώς δεν άντεξε όσα είδε στο ματς των Ιωάννινων.

Ο Ολυμπιακός έχασε με κάτω τα χέρια από τον αδιάφορο βαθμολογικά ΠΑΣ και έκλεισε τη σεζόν με μία ακόμα ήττα, τη στιγμή που η διοίκηση είχε ζητήσει μόνο νίκες μέχρι το φινάλε. Οι Ερυθρόλευκοι δεν έδειξαν καμία διάθεση να παλέψουν το ματς, ουσιαστικά δημιούργησαν μόλις μία μεγάλη ευκαιρία στο πέμπτο λεπτό και συνολικά παρουσίασαν κάκιστη εικόνα.

Σίγουρα ο κακός αγωνιστικός χώρος αποτέλεσε δικαιολογία, ωστόσο στο Λιμάνι δεν μπορούσαν να πιστέψουν, πως μετά το 2-0 με γρήγορα γκολ στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στο 54’ και στο 62’, όχι μόνο δεν υπήρξε αντίδραση, αλλά ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε ούτε να απειλήσει τους Γιαννιώτες!

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού μπορεί να έχει αρκετές αλλαγές (σ.σ. η ενδεκάδα μαζί με τις αλλαγές Χουτεσιώτης, Ιγκόρ, Ένγκελς, Σισέ, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Βρουσάι (88' Κωστανάσιος), Τζούρτζεβιτς (67' Βέργος), Ανσαριφάρντ), όμως υπήρχαν και πολλοί παίκτες που θεωρούνται βασικοί, οι οποίοι ήταν μακριά από την καλή τους μέρα.

Η άμυνα των Ένγκελς – Σισέ ήταν εκτός τόπου και χρόνου και στα τρία γκολ, ο Χουτεσιώτης δεν κατάφερε να αντιδράσει, ο Φορτούνης σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς δεν τράβηξε, ενώ ο Τζούρτζεβις που έγινε αλλαγή μετά το 2-0, επιβεβαίωσε πως δεν μπορεί να σηκώσει την ερυθρόλευκη φανέλα!

Στον Ολυμπιακό δεν περίμεναν το ματς με τον ΠΑΣ για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για την επόμενη σεζόν, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν ανέμεναν τέτοια εικόνα και μία τόσο βαριά ήττα. Σίγουρα όσα έγιναν την Κυριακή στα Γιάννινα, θα επισπεύσουν τις εξελίξεις στο Λιμάνι και όσα θα ακολουθήσουν θα προκαλέσουν…. ντόρο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags