Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χ»αμός στο Clasico – Γκολάρες Μέσι-Μπέιλ, γκρίνια για τη διαιτησία και… ξύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-06 23:41:00

«Χ»αμός στο Clasico – Γκολάρες Μέσι-Μπέιλ, γκρίνια για τη διαιτησία και… ξύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
«Χ»αμός στο Clasico – Γκολάρες Μέσι-Μπέιλ, γκρίνια για τη διαιτησία και… ξύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χορταστικό ντέρμπι στη Βαρκελώνη με τελικό σκορ 2-2!

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης μας χάρισαν ένα τρομερό ντέρμπι που τα είχε… όλα!

Το τελικό 2-2 ήταν δίκαιο βάσει της απόδοσης των δύο ομάδων, ωστόσο οι διαιτητικές αποφάσεις έχουν σηκώσει πολλή συζήτηση.

Η Μπάρτσα μπήκε μπροστά στο σκορ στο 10’ με ωραίο μονοκόμματο σουτ του Σουάρες, όμως η Ρεάλ απάντηση άμεσα ισοφαρίζοντας με τον Ρονάλντο, ο οποίος… μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα στο 15’.

Τα αίματα άρχισαν να ανάβουν στο 35’, όταν ο Μπέιλ έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Ινιέστα, αλλά ο διαιτητής του χάρισε την κόκκινη κάρτα. Αντίθετα, δεν συνέβη το ίδιο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Ρομπέρτο χτύπησε εκτός φάσης τον Μαρσέλο και είδε απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την Μπαρτσελόνα με δέκα παίκτες!

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Μπαρτσελόνα κατόρθωσε να πάρει το προβάδισμα χάρη στην κλάση του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός πήρε την πάσα του Σουάρες στο 52’ και αφού «χόρεψε» τρεις αντιπάλους, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο αριστερό πλασέ. Παρ’ όλα αυτά, η Ρεάλ διαμαρτύρεται, αφού η φάση έχει ξεκινήσει από φάουλ του Σουάρες στον Βαράν.

Στο 55’ ήταν η σειρά της Μπαρτσελόνα να αδικηθεί, αφού ο Σουάρες σκόραρε, όμως ο βοηθός υπέδειξε λανθασμένα τον Ράκιτιτς σε θέση οφσάιντ στην αρχή της φάσης, ακυρώνοντας το γκολ.

Στο 72’ η Ρεάλ ισοφάρισε, με τον Γκάρεθ Μπέιλ να δέχεται την ασίστ του Ασένσιο και να σκοράρει με εκπληκτικό αριστερό σουτ στην κίνηση, διαμορφώντας το τελικό 2-2.

Οι Μαδριλένοι θα μπορούσαν να πετύχουν την ανατροπή, όμως στο 77’ ο διαιτητής έκανε ένα ακόμα πολύ μεγάλο λάθος, καθώς δεν υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Άλμπα, ο οποίος πήρε τα πόδια του Μαρσέλο εντός περιοχής!
 

Барселона - Реал Мадрид. Обзор матча. Чемпионат Испании 2017/18. 36 тур. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags