Facebook Pixel Sportdog.gr | Μ’ αυτούς τα πήρε κρανίο ο Μαρινάκης, πέντε παίκτες και πρόσωπο-έκπληξη - Ρεπορτάζ-φωτιά με ονόματα
| 2018-05-07 09:21:00

Μ’ αυτούς τα πήρε κρανίο ο Μαρινάκης, πέντε παίκτες και πρόσωπο-έκπληξη - Ρεπορτάζ-φωτιά με ονόματα

του Παναγιώτη Νικολάου
Μ’ αυτούς τα πήρε κρανίο ο Μαρινάκης, πέντε παίκτες και πρόσωπο-έκπληξη - Ρεπορτάζ-φωτιά με ονόματα

Δύο top Έλληνες και τρεις ξένοι στο στόχαστρο του προέδρου. 

Στα μάτια του δεν πίστευε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με όσα έβλεπε από την ομάδα του στο ματς των Ιωαννίνων και γι' αυτό φρόντισε να στείλει αμέσως στο ποδοσφαιρικό τιμ το μήνυμα της οργής και της δυσαρέσκειάς του...

Για τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός το ποτήρι της υπομονής και της ανεκτικότητας ξεχείλισε, όπως ξεκάθαρα φάνηκε, αμέσως μετά την ήττα με 3-0 στα Γιάννενα και πλέον δεν αποκλείεται καθόλου να μεγαλώσει ο αριθμός των υπό... διωγμό παικτών, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν έχει νεύρα δεν συνηθίζει να χαρίζεται σε κανέναν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει αντιληπτά, το οργισμένο μήνυμα του ιδιοκτήτη της πειραϊκής ΠΑΕ είχε κυρίως πέντε αποδέκτες, εκ των οποίων ο ένας είναι ξεκάθαρα ο Χρήστος Κόντης.

Ο Ελληνας τεχνικός δεν τα πήγε καλά στη διαχείριση των αγώνων, ο Ολυμπιακός επί των ημερών του γνώρισε δύο ήττες και δεν είχε στα ματς το πνεύμα που αρμόζει στην ομάδα, με συνέπεια να μην είναι καθόλου σίγουρο ότι θα συνεχίσει ως μέλος του τιμ του Πέδρο Μαρτίνς.

Έτσι, αν και κάτι τέτοιο έμοιαζε σίγουρο μέχρι πολύ πρόσφατα, πλέον επανεξετάζεται σοβαρά και ίσως τελικά ο παλαίμαχος μπακ να μη συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, αφού δεν έκανε απολύτως τίποτα την ώρα του ματς με τα Γιάννενα για να αποτρέψει το... ναυάγιο.

Οσον αφορά τους παίκτες, η οργή του Βαγγέλη Μαρινάκη στρέφεται κυρίως προς τους δύο έμπειρους Ελληνες παίκτες της ομάδας, που αγωνίστηκαν στο ματς και δεν είναι άλλοι από τον Kώστα Φορτούνη και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Περίμενε το αφεντικό της ΠΑΕ να ματώσουν τη φανέλα και να τα δώσουν όλα για την τιμή και την υπόληψη του συλλόγου στο τελευταίο ματς της σεζόν, αλλά εκείνοι έδειξαν ότι βρίσκονταν ήδη σε διακοπές.

Πλέον, θεωρείται σίγουρο ότι θα μείνουν στο ρόστερ μόνο αν αποδεχτούν γενναία περικοπή των ετήσιων απολαβών τους (σαφές το μήνυμα πως «φταίω εγώ που σας πήρα και σας χρυσοπληρώνω»), διαφορετικά θα τους ζητηθεί να βρουν νέα επαγγελματική στέγη.    

Εξοργισμένος, όμως, ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και με την εμφάνιση των Μπιόρν Ένγκελς και Εχσάν Χατζισαφί, οι οποίοι έδειξαν να βρίσκονται σε... άλλο γήπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα, ενισχύοντας έτσι τη δεδομένη δυσαρέσκεια που υπάρχει για την προσφορά τους στην ομάδα.

Εξάλλου, θα μπορούσε να πει κανείς ότι επαληθεύτηκε η πλήρης απογοήτευση στην επιλογή του Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος εδώ και πάρα πολύ καιρό θεωρείται «καμένο χαρτί» για το σύλλογο και δεν έχει κανένα μέλλον στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, από το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τις απίθανες χαμένες ευκαιρίες του μπήκε στη «μαύρη λίστα» ο Σέρβος και έκτοτε απλά όλοι τον ανέχονται στην ομάδα. Κι αυτό προκειμένου να μην κατακρημνιστεί η εμπορική του αξία και χάσει ο σύλλογος ακόμα περισσότερα χρήματα από την επιλογή να επενδύσει το περασμένο καλοκαίρι πάνω του, προσφέροντάς του τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags