Facebook Pixel Sportdog.gr | Για αυτό είναι captain - Μεγάλη δήλωση Μαλεζά για τον τελικό με την ΑΕΚ
| 2018-05-08 10:55:00

Για αυτό είναι captain - Μεγάλη δήλωση Μαλεζά για τον τελικό με την ΑΕΚ

Sportdog Team
Για αυτό είναι captain - Μεγάλη δήλωση Μαλεζά για τον τελικό με την ΑΕΚ

Ο Στέλιος πήρε θέση!

Μίλησε για τον τελικό του ΟΑΚΑ, την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ, αλλά και το γεγονός πως αυτός θα γίνει στην έδρα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον τελικό: «Όλη ομάδα είναι έτοιμη. Έχουμε το μυαλό μας εδώ και καιρό σε αυτό το παιχνίδι. Εύχομαι να είναι μία γιορτή και να το χαρούμε όλοι μας. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες, είναι όμως ένα παιχνίδι, δεν πρέπει να κοιτάμε τι έγινε, τι προηγήθηκε τίποτα. Είναι ένας τελικός. Πάμε να δώσουμε ό,τι έχουμε και να πάρουμε το Κύπελλο».

Για το αν νιώθουν το αίσθημα της αδικίας: «Υπάρχουν διάφορα συναισθήματα, είναι όμως όλα διαφορετικά, το μόνο που μας απασχολεί είναι πως θα επιτευχθεί ο στόχος μας».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Το σημαντικότερο είναι να πάρουμε το Κύπελλο. Θα το χαρεί πολύ αν κατακτήσουμε ένα ακόμα τρόπαιο».

Για την έδρα του τελικού: «Η ΑΕΚ παίζει στην έδρα της, αυτό από μόνο του είναι αβαντάζ. Για μας είναι ένα έξτρα κίνητρο να πάρουμε το κύπελλο στην έδρα του αντιπάλου. Δεν κοιτάμε τις παραδόσεις, γιατί αυτές είναι για να σπάνε».

Για το γεγονός πως ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν κατέκτησε δύο σερί χρονιές το Κύπελλο: «Εμείς θέλουμε να φέρουμε το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη. Αν θα είναι το δεύτερο σερί, αν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του ΠΑΟΚ και όλα αυτά δεν μας απασχολούν».

Τι θα παίξει ρόλο στον τελικό: «Το πώς θα βρεθεί η κάθε ομάδα στο γήπεδο, θα παίξει ρόλο. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να βελτιώσουμε τα ελαττώματα που είχαμε στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα».

Για τη συμβουλή που θα έδινε στους συμπαίκτες του: «Το σημαντικότερο είναι η νοητική προετοιμασία πριν τον αγώνα. Ολοι έχουμε την εμπειρία να ανταποκριθούμε στις καταστάσεις που θα υπάρξουν πριν και κατά την διάρκεια του τελικού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags