Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη δήλωση Μαουρίσιο για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Τους χρειαζόμαστε όταν...»
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-08 11:54:00

Μεγάλη δήλωση Μαουρίσιο για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Τους χρειαζόμαστε όταν...»

Sportdog Team
Μεγάλη δήλωση Μαουρίσιο για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Τους χρειαζόμαστε όταν...»

Τι είπε ο Βραζιλιάνος για τον μεγάλο τελικό με την ΑΕΚ.

Ειδική αναφορά στον κόσμο του ΠΑΟΚ έκανε ο Μαουρίσιο, μιλώντας για όσα έγιναν στο πρωτάθλημα, αλλά και για το σπουδαίο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν τον έχει επηρεάσει η φάση που συμμετέχει κι εκείνος και έγινε η αφορμή να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα: Ό,τι έγινε, έγινε. Ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάμε μπροστά, το μέλλον. Το Κύπελλο είναι άλλη διοργάνωση, ένα άλλο παιχνίδι. Τα πήγαμε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά τώρα αγωνιζόμαστε σε ένα μεγάλο παιχνίδι για το Κύπελλο.

Για το αν του αρκεί το Κύπελλο στην πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ μετά από όσα έγιναν στο πρωτάθλημα: Ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος. Όταν ήρθα στην ομάδα ήρθα να πετύχω προσωπικούς και ομαδικούς στόχους. Με όσα έγιναν δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα παρότι τα πήγαμε καλά. Θέλουμε πάρα πολύ να κατακτήσουμε αυτό το Κύπελλο, δουλέψαμε πολύ κι έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Για τον κομβικό ρόλο του στη μεσαία γραμμή: Οπωσδήποτε αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή έχω πολλές ευθύνες. Είναι αλήθεια ότι αν καταφέρεις να ελέγξεις το ρυθμό κι έχεις την μπάλα στα πόδια σου αυξάνεις τις πιθανότητες σου για τη νίκη. Το ποδόσφαιρο όμως δε σχετίζεται με τις θέσεις, όλοι από τη θέση τους μπορούν να κάνουν τη διαφορά, να σκοράρουν και να παίξουν καθοριστικό ρόλο. Όσοι θα αγωνιστούν πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι απόλυτα, να κάνουν αυτό που ξέρουν και μπορούν για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Το μήνυμα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που είναι και θα είναι δίπλα στην Ελλάδα: Τους περιμένουμε στην Αθήνα. Να είναι δίπλα μας, να μας στηρίξουν να το διασκεδάσουν μαζί μας. Κάποιες στιγμές στο παιχνίδι το μυαλό μας ξεφεύγει κι εκεί χρειάζεσαι τον κόσμο να σε βάλει στον σωστό δρόμο, να είναι δίπλα μας σε αυτό τον μεγάλο αγώνα και να μας στηρίξουν. Κι εμείς οι παίκτες θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, θα δώσουμε ό,τι καλύτερο και να βοηθήσουμε τον κόσμο να απολαύσει τον αγώνα για τον οποίο θα έρθει στην Αθήνα.

Για το αν έχει έξτρα κίνητρο μετά από όσα έγιναν: Ό,τι έγινε μας δίνει έξτρα κίνητρο. Κάθε ομάδα θέλει να παίξει έναν τελικό, οι παίκτες θέλουν να έχουν αυτή την ευκαιρία. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από αυτό, θέλουμε να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη για τον κόσμο για την ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags