Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα πρόσωπα και τεράστιες εκπλήξεις από Σκίμπε στην Εθνική! (ΦΩΤΟ)
| 2018-05-08 16:28:00

Νέα πρόσωπα και τεράστιες εκπλήξεις από Σκίμπε στην Εθνική! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νέα πρόσωπα και τεράστιες εκπλήξεις από Σκίμπε στην Εθνική! (ΦΩΤΟ)

Για πρώτη φορά τόσα νέα πρόσωπα!

Κιτρινόμαυρη... μάζωξη μπορεί να χαρακτηριστεί η κλήση του Μίχαελ Σκίμπε για το επερχόμενο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Σαουδική Αραβία στις 15 Μαϊου.

Ο Γερμανός τεχνικός κάλεσε από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ τους Βασίλη Λαμπρόπουλο, Κώστα Γαλανόπουλο (για πρώτη φορά), Τάσο Μπακασέτα, Πέτρο Μάνταλο, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Βασίλη Μπάρκα και Μιχάλη Μπακάκη. 

Επίσης, πήρε και τέσσερις παίκτες από τον Ατρόμητο, καθώς οι Ανδρέας Γιαννιώτης, Σπύρος Ρισβάνης, Δημήτρης Χατζηισαΐας και Δημήτρης Γιαννούλης θα ενσωματωθούν στις 13 Μαΐου με την αποστολή της "γαλανόλευκης", ώστε να αγωνιστούν στο φιλικό που θα διεξαχθεί στην Σεβίλλη και συγκεκριμένα στο στάδιο Cartuja.

Mάλιστα, η ΠΑΕ ΑΕΚ πανηγυρίζει για αυτή την εξέλιξη, αφού έκανε ανάρτηση στο Facebook, κάνοντας λόγο για έναν ακόμα "τίτλο"!

Αναλυτικά: 

Η Πρωταθλήτρια ΑΕΚ πανηγυρίζει έναν ακόμα «τίτλο»! Επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίκαελ Σκίμπε στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τον φιλικό αγώνα με τη Σαουδική Αραβία την Τετάρτη 15 Μαΐου στη Σεβίλλη! 

Νέα πρόσωπα είναι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Κώστας Γαλανόπουλος, επιστρέφει ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος, ενώ κλήθηκαν ξανά οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Τάσος, Μπακασέτας, Μιχάλης Μπακάκης και Βασίλης Μπάρκας. 

Πρόκειται για τη μαζικότερη πρόσκληση ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στην Εθνική και αποτελεί τεράστια επιβράβευση του ελληνικού πρότζεκτ της ομάδας μας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags