Facebook Pixel Sportdog.gr | Οδηγία-ΣΟΚ από την εταιρεία σεκιούριτι του τελικού: «Αν γίνουν επεισόδια…»
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-08 21:00:00

Οδηγία-ΣΟΚ από την εταιρεία σεκιούριτι του τελικού: «Αν γίνουν επεισόδια…»

Sportdog Team
Οδηγία-ΣΟΚ από την εταιρεία σεκιούριτι του τελικού: «Αν γίνουν επεισόδια…»

Τεράστια η ανησυχία ενόψει της αναμέτρησης.

Μόλις τέσσερις ημέρες απομένουν για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟκ, με την ανησυχία ενόψει του ματς να είναι ιδιαίτερα έντονη.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, υπάρχουν πληροφορίες για πιθανή παρουσία Σέρβων οπαδών της Παρτιζάν, αλλά και Λευκορώσων χούλιγκανς, στις εξέδρες, σενάριο που έχει σημάνει συναγερμό.

Υπό αυτές τις συνθήκες, θα πρέπει τα μέτρα στο ΟΑΚΑ να είναι δρακόντεια για να αποφευχθούν "παρατράγουδα", ωστόσο ο ΣΠΟΡ FM υποστηρίζει ότι η εταιρεία σεκιούριτι, που είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια του τελικού, κάθε άλλο παρά έτοιμη είναι.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Έφεση της Τρίτης», η εταιρεία βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση στελέχωσης προσωπικού, ενώ για να εγκριθεί η πρόσληψη ενός εργαζομένου δεν απαιτείται η προϋπηρεσία φύλαξης σε χώρο γηπέδου και αρκεί μόνο η ύπαρξη ενός πτυχίου ιδιωτικής σχολής, δείγμα του ότι το ζήτημα αντιμετωπίζεται με προχειρότητα λόγω βιασύνης.

Παράλληλα, η εκπομπή αποκαλύπτει πως είχε επικοινωνία με την εν λόγω εταιρεία και σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάποια κάλυψη για τους εργαζομένους σε περίπτωση επεισοδίων, έλαβε την εξής απάντηση: «Αν γίνει το οτιδήποτε, σηκώνεστε και φεύγετε, δεν κάθεστε εκεί πέρα»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags