Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτή είναι «έξυπνη βόμβα» για τον Ολυμπιακό - «Μηχανάκι» για δεξιά που σαρώνει τα πάντα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-05-08 23:18:00

Αυτή είναι «έξυπνη βόμβα» για τον Ολυμπιακό - «Μηχανάκι» για δεξιά που σαρώνει τα πάντα (ΒΙΝΤΕΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτή είναι «έξυπνη βόμβα» για τον Ολυμπιακό - «Μηχανάκι» για δεξιά που σαρώνει τα πάντα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αετός» στα... κόκκινα ραντάρ. Μεταγραφικό παρασκήνιο στο Sportdog.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν και μία από τις θέσεις, στις οποίες γράφεται ότι θα κινηθεί για ενίσχυση είναι αυτή του δεξιού μπακ, με το μέλλον του Ομάρ Ελαμπντελαουί να φαντάζει αβέβαιο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν έως πρόσφατα στα υπ’ όψιν έναν ιδιαιτέρως ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, τον Νιγηριανό Τάιρον Εμπουέχι, τον οποίο όμως μπορούν να αποκτήσουν μόνο με τη μορφή δανεισμού και υπό προϋποθέσεις.

Πρόκειται για 22χρονο άσο, που προέρχεται από εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα της ολλανδικής Ντεν Χάαγκ και είναι διεθνής με την εθνική Νιγηρίας. Ο Ολυμπιακός τον παρακολουθούσε και πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες έκαναν προσπάθεια να τον «κλείσουν», αλλά ο παίκτης κατέληξε εν τέλει στην Μπενφίκα, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο, που θα τεθεί σε ισχύ από το καλοκαίρι.

Παρ’ όλα αυτά, η πορτογαλική ομάδα δεν έχει αποφασίσει εάν θα κρατήσει τον νεαρό άσο στο ρόστερ του χρόνου ή θα τον δώσει δανεικό, όπως κάνει συχνά με τα ταλέντα που αποκτά.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που παρθεί απόφαση για παραχώρηση του Εμπουέχι, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να εμπλακεί στην υπόθεση, με δεδομένο ότι οι Ερυθρόλευκοι διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με την Μπενφίκα και ο Νιγηριανός είναι ένας από τους παίκτες που τους ενδιέφερε, όπως προαναφέρθηκε. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να υπάρξουν εξελίξεις...

Δείτε τον σε δράση:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags