Facebook Pixel Sportdog.gr | Προσωπικό στοίχημα το νταμπλ για Μπακασέτα: «Τέλος τα πανηγύρια - Θα γράψουμε ιστορία»
| 2018-05-09 21:30:00

Προσωπικό στοίχημα το νταμπλ για Μπακασέτα: «Τέλος τα πανηγύρια - Θα γράψουμε ιστορία»

Sportdog Team
Προσωπικό στοίχημα το νταμπλ για Μπακασέτα: «Τέλος τα πανηγύρια - Θα γράψουμε ιστορία»

Τι δήλωσε για τον κίνδυνο επεισοδίων στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Ως μεγάλο στοίχημα χαρακτήρισε τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ο Τάσος Μπακασέτας. Ο μεσοπειθετικός της ΑΕΚ μίλησε στη Media Day στην οποία εμφανίστηκε αισιόδοξος, ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα γράψουν ιστορία.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το νταμπλ: «Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για αυτό το ματς. Το περιμέναμε πολύ καιρό. Θέλαμε πολύ να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που από τους στόχους που έχουμε θέσει πετύχαμε τον πρώτο και είμαστε κοντά στον δεύτερο. Είναι προσωπικό στοίχημα για όλους να γραφτούμε στην ιστορία της ΑΕΚ μετά από 40 χρόνια».

Για το πού θα κριθεί ο τελικός:« Ένας τελικός σίγουρα θα κριθεί στις μονομαχίες, στο πάθος κάθε ομάδας. Πολύ σημαντικά είναι τα πρώτα λεπτά. Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι».

Για το αν θα τους επηρεάσει ότι πριν λίγες μέρες πανηγύριζαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Η αλήθεια είναι πως υπήρξε χαλάρωση στα τελευταία ματς. Το είδαμε όλοι, δεν σημαίνει ότι δεν παίζαμε το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζαμε στην υπόλοιπη σεζόν. Είναι λογικό μετά από τόσα σημαντικά παιχνίδια με άγχος και πίεση να υπάρξει λίγη χαλάρωση. Είναι πολύ εύκολο για εμάς. Είναι το τελευταίο ματς, κρίνεται ένας τίτλος, θα αλλάξουμε τις σκέψεις μας και θα παρουσιάσουμε τη γνωστή εικόνα που δείξαμε όλη τη χρονιά».

Για το ότι ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ: «Είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς, αλλά το ότι θα υπάρχει κόσμος του ΠΑΟΚ το κάνει αμφίρροπο».

Για το ότι ο κόσμος ζήτησε το Κύπελλο: «Στους πανηγυρισμούς ο κόσμος προσπάθησε να μας αφυπνίσει. Τέλος για εμάς τα πανηγύρια. Το θέλουμε κι εμείς πάρα πολύ, όχι μόνο ο κόσμος. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία, αυτός είναι ο σκοπός μας στο ματς που έρχεται».

Για το αν σκέφτονται την πιθανότητα επεισοδίων: «Είναι πολύ σοβαρό, κάτι που μας προβληματίζει. Θέλουμε να παίξουμε χωρίς επεισόδια. Δεν αρμόζει στον κόσμο και των δύο ομάδων να ξαναγίνουν επεισόδια. Είναι διαφορετικό ματς, να είναι μια γιορτή όλης της χρονιάς. Το τελευταίο που θα θέλουμε να δούμε είναι επεισόδια εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου».

Για το αν το θεωρούν ρεβάνς του περσινού τελικού: «Αδικία υπάρχει παντού και στη ζωή και στο ποδόσφαιρο. Για αυτό το ποδόσφαιρο είναι το πιο ωραίο άθλημα. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Έχουμε αποδείξει τι ομάδα είμαστε σε όλη τη σεζόν. Το μόνο που θέλουμε είναι να γράψουμε ιστορία με τη φανέλα της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags