Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χαμός» στην Τούμπα πριν τον τελικό - Ποιοι ανάβουν φωτιές στον ΠΑΟΚ - Ποτέ σκάει η βόμβα
| 2018-05-09 23:15:00

«Χαμός» στην Τούμπα πριν τον τελικό - Ποιοι ανάβουν φωτιές στον ΠΑΟΚ - Ποτέ σκάει η βόμβα

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Χαμός» στην Τούμπα πριν τον τελικό - Ποιοι ανάβουν φωτιές στον ΠΑΟΚ - Ποτέ σκάει η βόμβα

Σενάριο που… τρομάζει πριν το ματς με την ΑΕΚ.

Φούντωσαν τις τελευταίες ημέρες τα μεταγραφικά σενάρια για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε μία εξαιρετική σεζόν, ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ ετοιμάζεται και για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Για τον Σέρβο άσο άλλωστε, έχει ήδη διαρρεύσει πως απορρίφθηκε από τον ΠΑΟΚ πρόταση της Αλ Νασρ που έφτανε τα 4,5 εκατ. ευρώ, με τους Σαουδάραβες να… διαδίδουν μετά, πως οι απαιτήσεις του Δικεφάλου ξεπερνούν τα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Τα σενάρια πάντως για τον Πρίγιοβιτς συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, παρότι βρισκόμαστε λίγα 24ωρα πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς από δημοσιεύματα και μανατζερικές πληροφορίες, προκύπτουν συνεχώς νέοι ενδιαφερόμενοι για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες του Sprotdog.gr, όντως υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον από την Αγγλία και μάλιστα από συγκεκριμένες ομάδες, οι οποίες τον παρακολουθούν καιρό και είναι πρόθυμες να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον κάνουν δικό τους.

Πρόκειται για τις Κρίσταλ Πάλας και Χάντερσφιλντ, στις οποίες έχει προταθεί ο Πρίγιοβιτς και ειδικά με την πρώτη, υπάρχει δίαυλος και λόγω του μάνατζερ Ραμαντάνι, ο οποίος κάνει δουλειές πλέον και με τον ΠΑΟΚ και με την αγγλική ομάδα.

Στα… θετικά για τον ΠΑΟΚ, είναι επίσης το γεγονός πως τόσο η Κρίσταλ Πάλας όσο και η Χάντερσφιλντ «καίγονται» για επιθετικούς το καλοκαίρι, ενώ έχουν και το… πορτοφόλι για να πείσουν τους Θεσσαλονικείς να πουν το «ναι».

Πάντως, όπως σας έχει ξεκαθαρίσει το sportdog.gr, στην Τούμπα δεν… καίγονται με την συγκεκριμένη υπόθεση και θα συζητήσουν σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του Πρίγιοβιτς μετά το Μουντιάλ, καθώς γνωρίζουν πως η παρουσία του στα γήπεδα της Ρωσίας, ενδέχεται να εκτοξεύσει την τιμή του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags