Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χαμός» με Αλαφούζο και Ταϊλανδό - Γερές «κόντρες» για το πλάνο, αδιανόητο τι κάνουν με Ουζουνίδη
| 2018-05-10 10:55:00

«Χαμός» με Αλαφούζο και Ταϊλανδό - Γερές «κόντρες» για το πλάνο, αδιανόητο τι κάνουν με Ουζουνίδη

του Νίκου Στεργίου
«Χαμός» με Αλαφούζο και Ταϊλανδό - Γερές «κόντρες» για το πλάνο, αδιανόητο τι κάνουν με Ουζουνίδη

Όργιο φημών για την επόμενη μέρα, ποιος έρχεται πριν τον Νταμπίζα.

Ο αρχικός ενθουσιασμός μετά την άφιξη του Παϊρότζ Πιενγκμπονγκσάντ και τη συνάντηση του Ταϊλανδού επιχειρηματία με τον Γιάννη Αλαφούζο, έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε ανησυχία στα «πράσινα» ρεπορτάζ, από την άποψη ότι οι διαδικασίες τρέχουν με πολύ αργό ρυθμό και στην ουσία δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, αν και έχει ξεκαθαριστεί πως αν δεν ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος, δεν μπορεί να προχωρήσει η αγοραπωλησία.  
 
Την ίδια στιγμή που συντηρείται στον Τύπο μια φημολογία ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού προετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο και είναι έτοιμος για την επόμενη μέρα στο Τριφύλλι στο ενδεχόμενο που ναυαγήσει το deal με την Pan Asia

Μάλιστα, ήδη αναφέρεται ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει καταστρώσει το πλάνο του για να τρέξει η ομάδα τη νέα σεζόν, ενώ χαρακτηριστικό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της Πράσινης που αναφέρεται στις επόμενες κινήσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ (δείτε το ΕΔΩ).
 
«Τοποτηρητής», έλεγχος, Νταμπίζας
 
Στο μεταξύ, οι υποψήφιοι επενδυτές παρουσιάζονται να προχωρούν τον δικό τους σχεδιασμό και λέγεται πως είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί επίσημα ο άνθρωπος που βάλουν για να ελέγχει τα δρώμενα στο σύλλογο και όχι μόνο, ως εκπρόσωπος του Παϊρότζ Πιενγκμπονγκσάντ και «τοποτηρητής» του στην Αθήνα.
 
Μάλιστα, εκτιμάται ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα γίνει πριν από την αναμενόμενη πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα και μετά τη δημοσιοποίηση της εταιρείας που θα κάνει τον οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ. Αυτό λέγεται ότι προβλέπει το οργανόγραμμα του Ταϊλανδού και με αυτή τη σειρά θα τρέξει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν. Αν και κανείς δεν μπορεί να βάλει στο χέρι του στη φωτιά για τις πραγματικές προθέσεις που υπάρχουν από την πλευρά του Ταϊλανδού.  
 
«Παιχνίδι» με Ουζουνίδη
 
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει καμία διάθεση να επιδιώξει επαφή με τους νέους επενδυτές του Παναθηναϊκού. Αντίθετα, το όνομά του συντηρείται στην επικαιρότητα από το «περιβάλλον» του Ταϊλανδού στην Ελλάδα, για ευνόητους λόγους, μιας και είναι γνωστή η μεγάλη απήχηση που έχει ο Έλληνας τεχνικός στον κόσμο της ομάδας. 

Εξάλλου, αν και εφόσον ολοκληρωθεί το deal, στην επόμενη μέρα δεν προβλέπεται να έχουν καμία θέση στα της ομάδας όσοι τώρα βρίσκονται στις επάλξεις και φαίνεται να έχουν ενεργό ρόλο κοντά στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.   
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags