Facebook Pixel Sportdog.gr | Προχωράει στη σύσταση νέας ΠΑΕ ο Ηρακλής!
| 2018-05-11 03:10:00

Προχωράει στη σύσταση νέας ΠΑΕ ο Ηρακλής!

Sportdog Team
Προχωράει στη σύσταση νέας ΠΑΕ ο Ηρακλής!

Ο κύβος ερρίφθη και ο Ηρακλής θα επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες με την δημιουργίας νέας ΠΑΕ, είτε υπάρχει μεγαλομέτοχος, είτε αυτή έχει τη μορφή της πολυμετοχικότητας.

Ένας βαθμός χωρίζει τον Ηρακλή από την μαθηματική επίτευξη του στόχου της ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες. Οι "κυανόλευκοι" έπειτα από μία σεζόν περιπλάνησης στη Γ' Εθνική, θα επανέλθουν στη Football League, με άμεσο στόχο την επάνοδο της ομάδας στη Super League.

Σε χθεσινή ευρεία σύσκεψη των φορέων του συλλόγου, συζητήθηκε διεξοδικά ο τρόπος που θα αγωνιστεί η ομάδα τη νέα σεζόν με τη λύση της σύστασης νέας ΠΑΕ να προκρίνεται έναντι των υπολοίπων λύσεων.

Τη συζήτηση απασχόλησαν εκτενώς τα σημαντικότατα ζητήματα, που αφορούν στη σύσταση της νέας ποδοσφαιρικής εταιρίας (ειδική εκκαθάριση, χρέη, ΑΦΜ, ρυθμίσεις), με τις απαντήσεις να υπάρχουν και να αναφέρουν πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Από 'κει και πέρα, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, εξέφρασε την επιθυμία της να παραμείνει στη θέση της, θέλοντας να συνεχίσει το απόλυτο πετυχημένο έργο της, καθώς εκτός των άλλων, όλα τα μέλη του ΔΣ του Ηρακλή, κατάφεραν μέσα σε μία πολύ δύσκολη χρονιά να συσπειρώσουν τον κόσμο και τις δυνάμεις του συλλόγου.

Από 'κει και πέρα συζητήθηκε και το θέμα του μεγαλομετόχου. Για την ώρα - επισήμως τουλάχιστον - δεν έχει υπάρξει κάποιο επενδυτικό ενδιαφέρον, ωστόσο η απόφαση ο σύλλογος να προχωρήσει στη δημιουργία νέας ΠΑΕ, είναι ειλημμένη ακόμα και αν δεν βρεθεί ο άνθρωπος που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags