Facebook Pixel Sportdog.gr | Σχόλιο φωτια από Μπακάκη για κλεμμένα πρωταθλήματα: «Μας πεισμώνουν»
| 2018-05-10 16:21:00

Σχόλιο φωτια από Μπακάκη για κλεμμένα πρωταθλήματα: «Μας πεισμώνουν»

Sportdog Team
Σχόλιο φωτια από Μπακάκη για κλεμμένα πρωταθλήματα: «Μας πεισμώνουν»

Τι απαντά ο διεθνής, Έλληνας, δεξιός μπακ στην αμφισβήτηση που δέχεται η ΑΕΚ.

Συγκεντρωμένη για τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ είναι η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μιχάλης Μπακάκης στην LIVE SPORT. Ο διεθνής άσος, τόνισε πως στο μυαλό όλων είναι η δεύτερη κούπα και το νταμπλ, μετά από 40 χρόνια.

Αναλυτικά:

Πόσο εύκολο ήταν να γυρίσετε τον διακόπτη εν όψει τελικού μετά τους πανηγυρισμούς για το πρωτάθλημα;

Πανηγυρίσαμε αρκετές μέρες, χαρήκαμε εμείς, ο κόσμος, όλοι. Όμως θέλουμε το νταμπλ. Να πετύχουμε κάτι τέτοιο ξανά μετά από 40 χρόνια. Το πιστεύουμε όλοι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το έχουμε δείξει στο γήπεδο. Το πιστεύουμε και εμείς και ο κόσμος. Οπότε το Σάββατο πηγαίνουμε στο ματς έχοντας στο μυαλό μας μόνο αυτό.

Ακούσατε όλο αυτό το διάστημα για «κλεμμένα πρωταθλήματα», για αδικίες, ακόμα και για… ντοπαρίσματα. Τι έχετε να απαντήσετε σε όλα αυτά ως ομάδα;

Δεν δίνουμε σημασία αλλά έχουν έρθει στα αυτιά μας. Το μόνο που κάνουν είναι να μας πεισμώνουν. Εμείς ξέρουμε ότι το πήραμε δίκαια όπως και όλος ο κόσμος. Είμαστε πραγματικοί πρωταθλητές στο γήπεδο. Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι το Σάββατο. Πάμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να μπούμε στο γήπεδο για να σηκώσουμε κι αυτό το τρόπαιο.

Το τελευταίο διάστημα είδαμε την ΑΕΚ να μην έχει μια τόσο καλή εικόνα. Μπορεί ο κόσμος να περιμένει μια άλλη ΑΕΚ στον τελικό;

Είναι λογικό μετά τον Λεβαδειακό να χαλαρώσουμε και να μας βγει όλη η πίεση που είχε προηγηθεί. Αλλά το παιχνίδι που έρχεται είναι ένα άλλο ματς. Αναγκαστικά θα το δούμε διαφορετικά. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας είμαστε σε ρυθμό Κυπέλλου. Είναι ένας τελικός εμείς θα δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κατακτήσουμε το Κύπελλο.

Έχεις αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας φέτος. Στον τελικό έχεις εικόνα που θα παίξεις, είσαι προετοιμασμένος για κάτι συγκεκριμένο;

Δεν ξέρω καταρχάς αν θα παίξω στον τελικό. Μακάρι να αγωνιστώ, όμως το σημαντικό είναι να κερδίσουμε το νταμπλ ακόμα κι αν δεν παίξω. Μακάρι να αγωνιστώ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Όμως ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει τι και πως.

Ποια είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν αυτό το ματς;

Το πάθος η δύναμη και η θέληση. Αυτά θα μετρήσουν περισσότερο και εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα σε αυτό το κομμάτι, όπως και σε όλα τα ντέρμπι.

Έχοντας ζήσει πρόσφατα τη γιορτή στη Φιλαδέλδεια είναι ένα έξτρα κίνητρο το να βιώσετε ξανά κάτι αντίστοιχο;

Αυτό που έζησα το Σάββατο είναι απερίγραπτο, μοναδικό. Για όλους μας. Στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και που όλοι ευχόμαστε να ζήσουμε ξανά σε λίγες ημέρες. Πηγαίνοντάς στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags