Facebook Pixel Sportdog.gr | Να τι έγινε στο Κορωπί και δεν έγραψε κανείς - Φοβερή κίνηση Ουζουνίδη - Εκεί θέλει να πάει ο Λουντ!
| 2018-05-11 11:25:00

Να τι έγινε στο Κορωπί και δεν έγραψε κανείς - Φοβερή κίνηση Ουζουνίδη - Εκεί θέλει να πάει ο Λουντ!

Sportdog Team
Να τι έγινε στο Κορωπί και δεν έγραψε κανείς - Φοβερή κίνηση Ουζουνίδη - Εκεί θέλει να πάει ο Λουντ!

Ρεπορτάζ κόντρα σε όλους - Ποιος «φρενάρει» τον Φινλανδό.

Μπορεί να κυκλοφόρησε σαν είδηση στο «πράσινο» ρεπορτάζ ότι χθες οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξέσπασαν στα αποδυτήρια για το γεγονός ότι άνθρωπος της διοίκησης δε βρέθηκε στο Κορωπί για να συζητήσουν το θέμα των οφειλόμενων, ωστόσο στην πραγματικότητα οι Πράσινοι δεν αντέδρασαν έντονα και σε καμία περίπτωση δεν ειπώθηκαν όσα γράφτηκαν («είστε ψεύτες» κ.λπ.).
 
Απεναντίας, οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού άκουσαν τη δικαιολογία από την πλευρά της διοίκησης ότι αναμένεται η πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα και πως από εβδομάδα ο νέος τεχνικός διευθυντής θα αναλάβει δράση και θα μιλήσει μαζί τους. Πλέον, λοιπόν, περιμένουν τι θα γίνει από εδώ και πέρα, κατανοώντας ως ένα βαθμό ότι αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας.
 
Πάντως, αυτό δε σημαίνει ότι οι παίκτες θα παραιτηθούν από τις αξιώσεις τους. Αντίθετα θα κάνουν υπομονή μέχρι και την επόμενη εβδομάδα να λάβουν τα χρήματά τους, αφού βλέπουν ότι υπάρχει πλέον σημαντική κινητικότητα στο θέμα των πληρωμών.

Γι’ αυτό, άλλωστε, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έβαλε προπονήσεις και το προσεχές διάστημα (με αρκετά ρεπό), έτσι ώστε να δείξουν άπαντες ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα και πως μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές αναμένουν να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες.
 
Τι γίνεται με Λουντ
 
Όσον αφορά το μέλλον του Ρόμπιν Λουντ, πολλά ακούγονται και γράφονται για πρόταση από την Γκενκ, ή άλλο ενδιαφέρον από το εξωτερικό (Αγγλία), ωστόσο προς το παρόν τίποτα δεν επιβεβαιώνεται, ενώ ο Φινλανδός χθες στα αποδυτήρια δεν έλεγε το παραμικρό στους συμπαίκτες του ότι εξετάζει, για παράδειγμα, προσφορά από ομάδα εκτός Ελλάδας.
 
Πάντως, είναι γεγονός αυτό που έχουμε επισημάνει εξ αρχής, ότι ο παίκτης έχει όνειρο ζωής να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιο φημισμένο πρωτάθλημα κι αυτή την εντολή έχει δώσει στον μάνατζέρ του. Μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση πως μπορεί να τα καταφέρει και να πάρει μια καλή μεταγραφή, αρκεί, όμως, να πείσει και τη γυναίκα του για να ξενιτευτούν.
 
Όπως σας γράφαμε και χθες, η σύζυγος του Ρόμπιν Λουντ επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα, καθώς αγαπάει τον τρόπο ζωής στα μέρη μας, κάτι που μπορεί να παίξει τελικά τον ρόλο του και ο παίκτης να αλλάξει γνώμη. Σε αυτό το ενδεχόμενο, φυσικά, θα αποκτήσει ελπίδες και ο Παναθηναϊκός, που ήδη κάνει κινήσεις για να προτείνει στον Φινλανδό νέο συμβόλαιο, ενώ δε θα πρέπει να ξεγράψουμε την ΑΕΚ (παρά τη χθεσινή διάψευση), ενδεχομένως και τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που ο διεθνής μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags