Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση που θα συζητηθεί από Κούδα: «Τι παραπάνω έχει ο Μπορμπαλάν από τον Σιδηρόπουλο»
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-11 12:58:00

Δήλωση που θα συζητηθεί από Κούδα: «Τι παραπάνω έχει ο Μπορμπαλάν από τον Σιδηρόπουλο»

Sportdog Team
Δήλωση που θα συζητηθεί από Κούδα: «Τι παραπάνω έχει ο Μπορμπαλάν από τον Σιδηρόπουλο»

Εκεί θα κριθεί ο τελικός ΑΕΚ-ΠΑΟΚ σύμφωνα με τη σημαία των ασπρόμαυρων.

Ο «Μεγαλέξανδρος» ο Γιώργος Κούδας, φιλοξενήθηκε στον ΣΠΟΡ FM και μίλησε για τον αυριανό μεγάλο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο θρύλος του «Δικεφάλου του Βορρά» έκανε λόγο για μονομαχία των δύο καλύτερων και πιο σταθερών ομάδων, ενώ απόρησε με την επιλογή ξένου διαιτητή.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Κούδας μίλησε στον Βασίλη Βέργη για:

-τον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (2-0) του 1983 στο ΟΑΚΑ: «Πιο τυχερή, πιο καλή και πιο αποτελεσματική στις κρίσιμες φάσεις ήταν η ΑΕΚ και κέρδισε. Ευχαριστώ το Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω για πρώτη φορά τότε σε ένα τόσο ωραίο στάδιο».

-τις πιθανότητες για το νικητή: «Αν θέλουμε να μοιράσουμε ποσοστά, κάπου θα πέσουμε έξω. Είναι οι δύο καλύτερες και πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος. Όσο ανεβαίνει η ποιότητα αυτών των ομάδων και υπάρχει ανταγωνισμός, θα βλέπουμε πρόοδο. Εγώ χάρηκα φέτος και τον Ατρόμητο, ορισμένες φορές και τον Πανιώνιο και κάποιες άλλες ομάδες που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, σαν εκείνο του 1983».

-το πού θα κριθεί ο τελικός: «Καμιά φορά βγάζουμε έναν ρομαντισμό. Στα χρόνια που έπαιξα ποδόσφαιρο πάντοτε καταλάβαινα σε τι κατάσταση ήμουν τη μέρα του τελικού. Κρίνοντας από τα τελευταία παιχνίδια, οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν το καλύτερό τους πρόσωπο. Ίσως ο ΠΑΟΚ να ήταν ελαφρώς καλύτερος, αλλά δεν έχω εικόνα από το τελευταίο ματς της ΑΕΚ. Και οι δύο ομάδες έχουν ένα πλήρες ρόστερ, που ανά πάσα στιγμή και με βάση τις ανάγκες του παιχνιδιού μπορούν να ανταποκριθούν».

-το ποιον εκ των Σάκχοφ ή Κάνιας θα προτιμούσε στο κέντρο: «Είναι διαφορετικοί παίκτες. Ο Σάκχοφ είναι πιο ψηλός και δυνατός, ενώ ο Κάνιας ξέρει λίγη περισσότερη μπάλα. Εγώ θα προτιμούσα τον Κάνιας, αλλά ο προπονητής θα κρίνει αν χρειάζεται έναν πιο ψηλό παίκτη στη μεσαία γραμμή».

-τον ορισμό ξένου διαιτητή: «Ο κ. Μπορμπαλάν είναι ένας διαιτητής που έχει διευθύνει αγώνες στο Champions League και μεγάλους αγώνες στην Ισπανία. Όμως τι περισσότερο έχει από έναν Σιδηρόπουλο ο συγκεκριμένος διαιτητής; Οι παίκτες δεν πρέπει να επηρεάζονται από το ποιος διευθύνει το ματς, αλλά να ασχολούνται μόνο με το παιχνίδι. Εμάς μας έλεγαν τότε να κερδίσουμε και τον διαιτητή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags