Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκλειστικό: Τρομερό παρασκήνιο από τη φωτό Μάνταλου-Βιεϊρίνια - Ποιος είχε εντολή να φύγει!
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-11 23:15:00

Αποκλειστικό: Τρομερό παρασκήνιο από τη φωτό Μάνταλου-Βιεϊρίνια - Ποιος είχε εντολή να φύγει!

Sportdog Team
Αποκλειστικό: Τρομερό παρασκήνιο από τη φωτό Μάνταλου-Βιεϊρίνια - Ποιος είχε εντολή να φύγει!

 «Σήκω και φύγε, αν...» ήταν η... εντολή στον έναν από τους δύο.

Λίγες μόλις ώρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου και από την συνέντευξη Τύπου προέκυψαν... πραγματάκια, όπως κυκλοφόρησαν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. 

Συγκεκριμένα, προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση η κοινή φωτογραφία που έβγαλαν οι Πέτρος Μάνταλος και Αντελίνο Βιεϊρίνια, η οποία ήταν πολύ... κρύα, προφανώς για όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα.

Το... παρασκηνιάκι που κυκλοφόρησε είχε να κάνει με την "εντολή" του ΠΑΟΚ προς τον Βιεϊρίνια και με την οποία φέρεται να συμφωνούσε και ο ίδιος. Ποια ήταν αυτή;

Να έφευγε από την συνέντευξη Τύπου, αν σε αυτή έδινε το "παρών" ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος είχε ειρωνευτεί τον αρχηγό του ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ.

Ο άσος της Ένωσης είχε πανηγυρίσει φωνάζοντας χαρακτηριστικά "τιναφτόρε", τρολάροντας ουσιαστικά τον Βιεϊρίνια για την ατάκα του μετά την διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Έτσι, λοιπόν, το "παρών" στην αίθουσα Τύπου έδωσε ο Μάνταλος, ο οποίος πάντως δεν θα είναι αρχηγός στον αυριανό τελικό, αφού αναμένεται να μην ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags