Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ, απίστευτο γιατί τρελάθηκαν - Ποιον έχουν στην μπούκα, «φταίει» και η ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-12 09:45:00

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ, απίστευτο γιατί τρελάθηκαν - Ποιον έχουν στην μπούκα, «φταίει» και η ΑΕΚ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ, απίστευτο γιατί τρελάθηκαν - Ποιον έχουν στην μπούκα, «φταίει» και η ΑΕΚ

Καυτό παρασκήνιο πριν τον τελικό, πώς άναψαν τα αίματα; 

Πολλές απορίες και εκνευρισμό προκάλεσαν στον ΠΑΟΚ οι τελευταίες κλήσεις του Μίκαελ Σκίμπε για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία στις 15 Μαΐου, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός για ακόμα φορά δε συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Παρά τις σχετικές πληροφορίες που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα, ο Γερμανός κόουτς τελικά δεν κάλεσε τον γκολκίπερ του Δικεφάλου, ο οποίος είχε μία γεμάτη και καλή σεζόν, ωστόσο είδε τους Βασίλη Μπάρκα και Ανδρέα Γιαννιώτη να τον… ξεπερνάνε και να μπαίνουν στη σχετική λίστα.

Κι αν για τον γκολκίπερ του Ατρομήτου έδειξαν μια κατανόηση στον ΠΑΟΚ, καθώς θεωρούν ότι αξίζει να βρίσκεται στην Εθνική λόγω της χρονιάς που έκανε, για τον πορτιέρε της ΑΕΚ είχαν πολλά ερωτηματικά, καθώς έχασε πολλά ματς λόγω του τραυματισμού του στην αρχή της σεζόν, ενώ ακόμα και όταν επέστρεψε, συνέχισε να μοιράζεται τα παιχνίδια με τους Παναγιώτη Τσιντώτα και Γιάννη Ανέστη (για όσο υπολογιζόταν).

Γι’ αυτό και δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς ο Μίκαελ Σκίμπε άφησε πάλι εκτός τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και πλέον θεωρούν πως δεν έχει σημασία η φόρμα που βρίσκεται ο Έλληνας γκολκίπερ, καθώς ό,τι και να κάνει κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο ομοσπονδιακός κόουτς… δεν τον βλέπει.

Από πλευράς ΠΑΟΚ πάντως, στις επιλογές της Εθνικής για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία βρίσκονται οι Δημήτρης Πέλκας, Ευθύμης Κουλούρης, Δημήτρης Λημνιός, αλλά και οι Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Χατζηισαΐας, που αγωνίστηκαν ως δανεικοί στον Ατρόμητο.

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά την απουσία πολλών παικτών που βρίσκονται στο εξωτερικό, πρέπει να σημειώσουμε πως εδώ και καιρό ήταν γνωστό ότι ο Γερμανός θα συμπεριλάβει στη λίστα του μόνο παίκτες από τη Super League για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με εξαίρεση τον Αλέξανδρο Τζιόλη, που αγωνίζεται στην Αλ Φέιχα της Σαουδικής Αραβίας.

Θυμίζουμε ότι συνολικά οι παίκτες που επέλεξε ο Μίχαελ Σκίμπε είναι οι εξής: Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρισβάνης, Λαμπρόπουλος, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Νικολάου, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μάνταλος, Φορτούνης, Πέλκας, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Λημνιός, Μανιάς, Κουλούρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags