Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκκληση Μάνταλου προς τον κόσμο εν όψει τελικού!
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-12 14:26:00

Έκκληση Μάνταλου προς τον κόσμο εν όψει τελικού!

Sportdog Team
Έκκληση Μάνταλου προς τον κόσμο εν όψει τελικού!

Διαβάστε την δήλωση του αρχηγού της ΑΕΚ.

Η δήλωση του Πέτρου Μάνταλου στο match programme του τελικού:

Είναι ένας τελικός στον οποίο θα αγωνιστούν και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο οι δύο κατά τεκμήριο κορυφαίες ομάδες της σεζόν. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα επικρατήσει εκείνη η ομάδα που τη συγκεκριμένη ημέρα θα βρεθεί στην καλύτερη κατάσταση και θα δείξει εντός γηπέδου ότι το θέλει περισσότερο.

Ευχή μου είναι να αποδειχθεί ότι αυτή η ομάδα θα είναι η ΑΕΚ, αφού όλοι έχουμε σαν στόχο την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ στην ιστορία μας, μετά από σαράντα ολόκληρα χρόνια, για να κλείσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο μία ούτως ή άλλως απόλυτα επιτυχημένη σεζόν για εμάς, με κατάκτηση πρωταθλήματος και πολύ καλή παρουσία σε τρεις διοργανώσεις.

Το σημαντικότερο απ' όλα είναι να γίνει ένας τελικός που θα διαφημίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων, που είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουν καταπληκτική ατμόσφαιρα. Η δική μου έκκληση προς τον κόσμο, έχοντας την τιμή να είμαι ο αρχηγός της ΑΕΚ, είναι οι οπαδοί και των δύο ομάδων να σεβαστούν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει άλλα περιθώρια! Να πάνε όλα καλά και ο καλύτερος ας κερδίσει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags