Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο... μπαμ του Ταϊλανδού στον Παναθηναϊκό! Κίνηση - εμπόδιο σε Γιαννακόπουλο;
| 2018-05-13 10:26:00

Νέο... μπαμ του Ταϊλανδού στον Παναθηναϊκό! Κίνηση - εμπόδιο σε Γιαννακόπουλο;

Sportdog Team
Νέο... μπαμ του Ταϊλανδού στον Παναθηναϊκό! Κίνηση - εμπόδιο σε Γιαννακόπουλο;

Διαβάστε τι συμβαίνει στο Τριφύλλι.

Όπως γράφει η το ΕΘΝΟΣ, κεντρική θέση στο πρότζεκτ της Pan Asia για τον Παναθηναϊκό είναι η οριοθέτηση του γηπεδικού με πρώτο άξονα τον Βοτανικό. Δηλαδή ένα πλάνο που περνάει μέσα από τον έλεγχο του Ερασιτέχνη ΠΑΟ.

Οι πληροφορίες του ΕΘΝΟΥΣ αναφέρουν πως το fund που εκπροσωπεί ο Πάιρο Πιεμπονγκσάντ μέσω της ελληνικής πλευράς έχει κάνει ήδη κινήσεις για να αναλάβει τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Η Pan Asia, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει ήδη καταλήξει σε πράσινα πρόσωπα, τα οποία θα συγκροτήσουν ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο για να πάρουν τη «μάνα του λόχου» σε εκλογική διαδικασία εντός του καλοκαιριού.

Μάλιστα, τα ονόματα που γράφονται είναι του Βλάση Σταθοκωστόπουλου (είτε των γιων του Μιχάλη και Βασίλη), ο οποίος δεσμεύεται με φιλία ετών με τον Βίκτωρα Ρέστη (μέλος του Pan Asia και συνεργάτης του Πιεμπονγκσάντ), ενώ εμπλέκεται και το όνομα του Λεωνίδα Πολέμη.

Σύμφωνα με το Εθνοσπόρ, ενήμερος είναι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος με πρωτοβουλία του αναλαμβάνει από τη νέα σεζόν τη χρηματοδότηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, δείχνοντας έτσι προς την άλλη μεριά πως ξέρει τι συμβαίνει...

Το δημοσίευμα καταλήγει πως όποιος «ελέγχει» τον Ερασιτέχνη, θα «ελέγχει» και σε μεγάλο βαθμό και τις εξελίξεις γύρω από το γηπεδικό με την Pan Asia να ενδιαφέρεται για το πρότζεκτ του Βοτανικού και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου το πρότζεκτ του Athens Alive...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags