Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιο Κύπελλο; «Τρελή» πίεση σε Μελισσανίδη, δύο θέματα που καίνε, αποφασίζει ο Τίγρης
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-13 20:05:00

Ποιο Κύπελλο; «Τρελή» πίεση σε Μελισσανίδη, δύο θέματα που καίνε, αποφασίζει ο Τίγρης

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιο Κύπελλο; «Τρελή» πίεση σε Μελισσανίδη, δύο θέματα που καίνε, αποφασίζει ο Τίγρης

Τώρα αρχίζουν τα... δύσκολα, εξελίξεις που ζεματάνε.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το βράδυ του Σαββάτου την καλύτερη της σεζόν την τελευταία 24ετία, καθώς επέστρεψε στον θρόνο του ελληνικού πρωταθλήματος, έκανε μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη, φθάνοντας στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ έφτασε και στον τελικό του Κυπέλλου.

Η ήττα όμως στο τελευταίο παιχνίδι και δη εύκολα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ μέσα στο «σπίτι» της, παρότι οι εξέδρες ήταν μοιρασμένες, έδωσαν το… δικαίωμα στους Θεσσαλονικείς να αμφισβητήσουν ξανά την επιτυχία της Ένωσης και μάλιστα δημόσια με δηλώσεις που έφταναν μέχρι και τα όρια της «πρόκλησης», αλλά και τη δυνατότητα στους κλασικούς «γκρινιάρηδες» οπαδούς να κάνουν τα παράπονά τους σε social media και όχι μόνο, για τον Μανόλο Χιμένεθ και κάποιους παίκτες.

Όλα αυτά λοιπόν, παρότι δεν μειώνουν στο ελάχιστον την τεράστια επιτυχία της ΑΕΚ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, χάλασαν κάπως το… γλυκό φινάλε που θα έδινε στη σεζόν η κατάκτηση του νταμπλ και πλέον δημιουργούν έξτρα πίεση στην διοίκηση για απαντήσεις.

Άλλωστε, το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον των Κιτρινόμαυρων, καθώς θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ, καθώς υπάρχουν πολλά ανοικτά ζητήματα.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται η υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με τον οποίο ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιος δίαυλος επικοινωνίας, ενώ την ίδια στιγμή πάρα πολλά ρεπορτάζ τον θεωρούν… κλεισμένο από τον Ολυμπιακό.

Ζήτημα υπάρχει φυσικά και με τον Μάρκο Λιβάγια, όπου ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να τον κρατήσει, όπως και αναμένεται να κάνει, θα πρέπει να πληρώσει την υψηλή ρήτρα του που φτάνει στα 1.8 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα αναμένεται να γίνει και νέα κρούση για τον Σέρχιο Αραούχο, με την περίπτωση του Αργεντινού φέτος να είναι δύσκολη και ακριβή!

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την απώλεια του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, φέρνουν μία έξτρα πίεση στην ΑΕΚ και ίσως «αναγκάσουν» τον Τίγρη να αλλάξει την οικονομική πολιτική του και να… ξανοιχτεί όσον αφορά τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις των παικτών που ζητούν νέα και μεγαλύτερα συμβόλαια.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags