Facebook Pixel Sportdog.gr | Τινάζει(ς) τη μπάνκα κι έρχεται ο παικταράς – Τι συμβαίνει με τον εκλεκτό του Μαρτίνς!
| 2018-05-13 21:35:00

Τινάζει(ς) τη μπάνκα κι έρχεται ο παικταράς – Τι συμβαίνει με τον εκλεκτό του Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τινάζει(ς) τη μπάνκα κι έρχεται ο παικταράς – Τι συμβαίνει με τον εκλεκτό του Μαρτίνς!

Μόνο με τρελά λεφτά και υπέρβαση θα φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός κινείται ενόψει των μεταγραφών του καλοκαιριού και «τσεκάρει» ήδη περιπτώσεις παικτών, που έχει προτείνει ο νέος τεχνικός της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς.

Στο πλαίσιο αυτό, στο προσκήνιο βρίσκεται ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Πεδράο, τον οποίο ο Πορτογάλος προπονητής γνωρίζει από τη συνύπαρξή τους στη Βιτόρια Γκιμαράες.

Πάντως, όπως σας έχουμε επισημάνει στο παρελθόν, ο Πεδράο αποτελεί δύσκολη περίπτωση, κυρίως εξαιτίας του υψηλού ποσού που ζητά η ομάδα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γκιμαράες ζητά περίπου 3.000.000 ευρώ για τον Βραζιλιάνο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η πορτογαλική ομάδα είναι πολύ σκληρή στις διαπραγματεύσεις.

Αυτό το έχει διαπιστώσει από πέρυσι ο Ολυμπιακός, την πρώτη φορά που προσπάθησε να πάρει τον Μαρτίνς από τη Γκιμαράες. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν συμφωνήσει με τον Πορτογάλο τεχνικό, όμως η τότε ομάδα  του επέμεινε στην καταβολή της ρήτρας ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για να αφήσει τον προπονητή της να φύγει και δεν υποχώρησε ποτέ, με αποτέλεσμα το deal να μην προχωρήσει.

Κατά τα άλλα, πέραν του Πεδράο, ο Μαρτίνς φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο και έναν άλλο Βραζιλιάνο και συγκεκριμένα τον επιθετικό της Κλέμπερ, Εστορίλ.

Το εν λόγω σενάριο είναι υπαρκτό, ενώ η περίπτωσή του παίκτη είναι αρκετά ελκυστική, από τη στιγμή που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος επειδή ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Εστορίλ.

Παρ’ όλα αυτά, τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και θέλουν τους Πειραιώτες να έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον Κλέμπερ δεν επιβεβαιώνονται από τις πληροφορίες του Sportdog.gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags