Facebook Pixel Sportdog.gr | Πόλεμος Γιουβέντους-Νάπολι - Αιχμηρή ατάκα Κιελίνι για Ινσίνιε!
| 2018-05-15 00:31:00

Πόλεμος Γιουβέντους-Νάπολι - Αιχμηρή ατάκα Κιελίνι για Ινσίνιε!

Sportdog Team
Πόλεμος Γιουβέντους-Νάπολι - Αιχμηρή ατάκα Κιελίνι για Ινσίνιε!

Βγήκαν... μαχαίρια στην Ιταλία!

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Γιουβέντους, ο Τζόρτζιο Κιελίνι βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει σε παλαιότερες, απαξιωτικές δηλώσεις του Λορέντσο Ινσίνιε.

Μετά τη νίκη της Νάπολι επί της Γιουβέντους στο Τορίνο, στις 23 Απριλίου, οι «παρτενοπέι» είχαν πλησιάσει στον ένα βαθμό από την κορυφή και ο Ιταλός μεσοεπιθετικός είχε βρει την ευκαιρία να ρίξει... φαρμάκι για τους «μπιανκονέρι».

«Η Γιουβέντους είπε πως θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι με την Νάπολι ως τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και το έχασε. Έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο;» ρώτησε δημοσιογράφος τον Ινσίνιε στη μεικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα. 

 

«Έχουν συνηθίσει σε κάτι τέτοιο...» απάντησε ο Ινσίνιε, σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο το γεγονός ότι η Γιουβέντους όταν αγωνίζεται σε τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ συνήθως χάνουν, καθώς έχουν δύο κατακτήσεις σε εννέα παρουσίες σε τελικό. 

Ο Κιελίνι φαίνεται πως περίμενε την κατάλληλη στιγμή και απάντησε στον άσο της Νάπολι καταλλήλως! 

«Χάσαμε τελικούς επειδή ήμασταν εκεί και τους παίξαμε. Οι υπόλοιποι μπορούν να αποκλείονται στους ομίλους, στη φάση των 16... Στη ζωή είναι απαραίτητος ο σεβασμός, όταν αυτός λείπει υπάρχουν συνέπειες. Κάποιοι μίλησαν πολύ γρήγορα, δεν σκέφτηκαν, και το πλήρωσαν. Εμείς προτιμήσαμε τη σιωπή και τώρα δίκαια απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα των κόπων μας» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ιταλός αμυντικός της Γιουβέντους. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags