Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτοιμος για μεταγραφές ο Απόλλων Σμύρνης - Τσεκάρει πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ!
| 2018-05-15 02:26:00

Έτοιμος για μεταγραφές ο Απόλλων Σμύρνης - Τσεκάρει πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Έτοιμος για μεταγραφές ο Απόλλων Σμύρνης - Τσεκάρει πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ!

Θέλει να ενισχυθεί άμεσα η Ελαφρά Ταξιαρχεία.

Την περίπτωση του νεαρού Γιώργου Αποστολίδη ο οποίος αγωνίζεται στον Κισσαμικό, αλλά και αυτή του Νίκου Κοροβέση φέρεται να εξετάζει η διοίκηση του Απόλλωνα, προκειμένου να εντάξει αμφότερους στο δυναμικό της.

Επί τάπητος έχουν θέσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους στον Απόλλωνα με τους παίκτες και τους προπονητές που έχουν προταθεί να είναι ουκ ολίγοι.

Ωστόσο λίγες είναι αυτές οι οποίες απασχολούν σοβαρά τους ανθρώπους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Μια εξ αυτών είναι αυτή του πρώην άσου του ΠΑΟΚ, Νίκου Κοροβέση, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά και είναι μια από αυτές καθώς ο ίδιος έχει αρκετές συμπάθειες στην Ριζούπολη.

Εκτός όμως από τον ίδιο οι ιθύνοντες του Απόλλωνα εξετάζουν και περιπτώσεις παικτών από μικρότερες κατηγορίες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Γιώργου Αποστολίδη, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν αγωνίζεται στον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Τέλος σ΄ότι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις η διοίκηση πρότεινε μείωση των αποδοχών στον Χουάρες, καθώς υπολογίζει τον παίκτη ωστόσο αυτός θα μείνει στην ομάδα μόνο σε περίπτωση που ρίξει τις απαιτήσεις του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags