Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Πότε έρχεται ο Νταμπίζας, τι θα γίνει με τις πληρωμές των παικτών
| 2018-05-14 17:48:00

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Πότε έρχεται ο Νταμπίζας, τι θα γίνει με τις πληρωμές των παικτών

Sportdog Team
Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Πότε έρχεται ο Νταμπίζας, τι θα γίνει με τις πληρωμές των παικτών

Προ των πυλών ο νέος τεχνικός δοευθυντής της ομάδας!

Ο Νίκος Νταμπίζας αναμενόταν να έρθει σήμερα στην Ελλάδα για να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η άφιξή του θα καθυστερήσει τρεις ημέρες, μέχρι να ολοκληρωθεί ένα σεμινάριο ποδοσφαιρικής διοίκησης, που παρακολουθεί στη Σκωτία.

Την Πέμπτη ο Νταμπίζας αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και η άφιξή του θα σημάνει την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Φυσικά, πρώτο θέμα στην ατζέντα του νέου τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού θα είναι αυτό των ανανεώσεων συμβολαίων, αφού οι Πράσινοι βιάζονται να "δέσουν" ορισμένους παίκτες, κυρίς τους Δώνη και Λουντ, προτού τους επιβληθούν επίσημα οι ποινές λόγω της μη εξασφάλισης άδειας συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη αναμένεται να βρεθεί στο Κορωπί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος θα αναλάβει να ενημερώσει τους παίκτες για το θέμα των πληρωμών. Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει συγκεκριμένο πλάνο που θα τους παρουσιαστεί έτσι ώστε να μην υπάρξει συνέχεια στην έντονη δυσαρέσκεια που επικρατεί στις τάξεις τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags