Facebook Pixel Sportdog.gr | Απόφαση-φωτιά από Μαρτίνς και «άκυρο» που θα συζητηθεί - Ποιον «παγώνει» και τι «εξαφανίζει»
| 2018-05-15 09:20:00

Απόφαση-φωτιά από Μαρτίνς και «άκυρο» που θα συζητηθεί - Ποιον «παγώνει» και τι «εξαφανίζει»

του Παναγιώτη Νικολάου
Απόφαση-φωτιά από Μαρτίνς και «άκυρο» που θα συζητηθεί - Ποιον «παγώνει» και τι «εξαφανίζει»

Καυτή εξέλιξη στον Ολυμπιακό, τα ανατρέπει όλα ο προπονητής.

Παρότι ξεκίνησε σαν ένα πρότζεκτ με μεγάλο ενδιαφέρον, φαίνεται πως από τότε που ασχολήθηκε ζεστά με τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα... Ο λόγος γίνεται για την ενίσχυση του γαλλικού στοιχείου στην πειραϊκή ομάδα, πλάνο που είχε εκπονήσει ο Φρανσουά Μοντέστο, αλλά φαίνεται πως πλέον δεν βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη των μεταγραφικών αναζητήσεων του Ολυμπιακού.

Ο αρχισκάουτ των Πειραιωτών, ο οποίος πρόλαβε και καπάρωσε τον Μαντί Καμαρά από την Αζαξιό πριν να αναλάβει τα ηνία του «ερυθρόλευκου» πάγκου ο Πέδρο Μαρτίνς, έχει κάνει τουλάχιστον δύο ταξίδια στην πατρίδα του για μεταγραφικά θέματα το τελευταίο διάστημα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα στο προσκήνιο αφού οι Ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει όλο τους το βάρος στην αγορά της Πορτογαλίας και της Βραζιλίας.

Οπως προκύπτει, ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν εκείνος που έβαλε «πάγο» στα μεταγραφικά πλάνα από τη Γαλλία, καθώς δεν πρέπει να εντυπωσιάστηκε από τους παίκτες που είχε υποδείξει ο Φρανσούα Μοντέστο. Αλλωστε, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε για ένα σαββατοκύριακο στη Γαλλία και παρακολούθησε από κοντά κάποιους παίκτες που είχε προτείνει ο Γάλλος, όμως φαίνεται πως δεν έμεινε πάρα πολύ ικανοποιημένος απ' όσα είδε. Γι' αυτό και η άμεση στροφή σε άλλες αγορές.

Εξάλλου, ακόμα και για τον Μαντί Καμαρά λέγεται πως δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ της νέας περιόδου, καθώς θα χρειαστεί να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς για την αξία του στο διάστημα της προετοιμασίας. 

Επίσης φαίνεται απίθανο να παραμείνει στην ομάδα ο Αλεξίς Ρομαό, ενώ ακόμα και ο Πάπε Σισέ είναι πιθανό να μην αγωνίζεται του χρόνου στον Ολυμπιακού, αλλά αυτός λόγω του σημαντικού ενδιαφέροντος που υπάρχει από δυνατές ομάδες για την απόκτησή του. Έτσι, αντί για ενίσχυση του γαλλικού στοιχείου στην πειραϊκή ομάδα, πιο πιθανή μοιάζει η αποδυνάμωση, ου μην και η... εξαφάνισή του.

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι σίγουρα δεν θα γύρναγαν την πλάτη σε μια ενδεχόμενη συμφωνία με τον Αντριέν Τομασόν, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Ναντ (έπειτα από 110 ματς στην ομάδα, με 13 γκολ και 11 ασίστ). Ο 25χρονος είναι εξαιρετική πάστα παίκτη και ένας πολυθεσίτης χαφ, που χρειάζεται κάθε προπονητής.

Για τον Αντριέν Τομασόν ο Ολυμπιακός δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του, αλλά σίγουρα πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση και ο παίκτης δεν βιάζεται καθόλου για να πάρει αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του. Έτσι, η υπόθεσή του θα πάρει χρόνο, που όμως ο Ολυμπιακός ίσως να μην έχει την πολυτέλεια να τον εξαντλήσει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags