Facebook Pixel "Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, αλλά..."
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-17 19:58:00

"Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, αλλά..."

"Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, αλλά..."

O Όλεχ Κονόνοφ, ο τεχνικός της Καρπάτι Λβιβ, στη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας τόνισε πως "σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ αλλά θα βγούμε στο γήπεδο για να παρουσιάσουμε μία ομάδα που θα παίξει ωραίο και οργανωμένο ποδόσφαιρο".

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι πέρυσι ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Φενέρμπαχτσε και η Καρπάτι την Γαλατασαράϊ, ανέφερε:

«Αυτό το γεγονός αποδεικνύει και το επίπεδο των ομάδων. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα από πέρυσι. Εμείς τους ξέρουμε και τους έχουμε μελετήσει αν και κάπως άλλαξε με την παρουσία του νέου προπονητή».

Όσον αφορά τα πλεονεκτήματα της κάθε ομάδας, ο Λευκορώσος τόνισε:

«Δεν θέλω να μιλήσω για πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των ομάδων. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Περιμένω από τον αγώνα να δείξουμε και οι δύο ομάδες ωραίο ποδόσφαιρο στους οπαδούς».

Για το αν οι καιρικές συνθήκες και η ζέστη αποτελέσουν πρόβλημα, υποστήριξε:

«Αυτό δεν θα είναι ένα πρόβλημα για εμάς γιατί έχουμε συνηθίσει. Αυτό έγινε και στο πρωτάθλημα σε κάποια παιχνίδια προς το νότο, αλλά και πέρυσι στην Ευρώπη».

Σε ερώτηση για το αν αποτελεί πλεονέκτημα για την ομάδα του το γεγονός ότι έχει ήδη ξεκινήσει το Ουκρανικό πρωτάθλημα, σχολίασε:

«Ίσως και να είναι. Από την άλλη όμως και οι δύο αγώνες που έδωσε ο ΠΑΟΚ στο Europa League τον βοήθησαν, όπως και οι φιλικοί αγώνες που ήταν υψηλού επιπέδου».

Ο Ιγκόρ Οσίπκο ρωτήθηκε αρχικά για το τι ξέρει όσον αφορά το Ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Η ομάδα μας προετοιμάστηκε καλά και σοβαρά. Ξέρω τον ΠΑΟΚ που είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ και να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Εγώ έχω παίξει εδώ και με την Σαχτάρ σε παιχνίδι προετοιμασίας».

Σε ερώτηση για το αν η πορεία στο πρωτάθλημα τους δημιουργεί πίεση για την πρόκριση ο Οσίπκο τόνισε:

«Φυσικά και δεν είμαι ευχαριστημένος από την θέση μας. Η τελευταία νίκη μας έχει ανεβάσει ψυχολογία. Η θέση στο πρωτάθλημα δεν επηρεάζει καθόλου τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Για τους φιλάθλους στα Ελληνικά γήπεδα και αν αυτοί επηρεάζουν υποστήριξε:

«Όταν είμαι γήπεδο δεν δίνω σημασία στον κόσμο. Και στην Τουρκία παίξαμε όπου οι φίλαθλοι συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο».  

Πηγή: paok24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags